2019-04-20 11:20:21
Φωτογραφία για Αγγελική Δαλιάνη: Γι' αυτό είπε «ναι» στην ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...
H Aγγελική Δαλιάνη επέστρεψε φέτος στη μικρή οθόνη μετά από πολύ μεγάλο διάστημα αποχής.

Η ηθοποιός μιλά στο Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη κι απαντά μέσα σε άλλα τόσο για την ηρωίδα της όσο και για τον λόγο που την έκανε να πει το ''ναι'' στην ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

«Πρόκειται για ένα πλάσμα που έχει βιώσει πολύ πόνο, ο οποίος έχει καταλήξει σε θυμό και πάθος για εκδίκηση. Έχει εμφανιστεί στην οικογένεια Κορωναίου ως οικιακή βοηθός, επειδή έχουν κάνει κακό στους δικούς της, το οποίο με τη σειρά της θέλει να… ανταποδώσει. Καθώς θεωρεί τον Πέτρο και την Έλενα υπεύθυνους για τον χαμό της αδελφής της, επιδιώκει να τους εκδικηθεί».

Τι σε έκανε να πεις «ναι» στον συγκεκριμένο ρόλο έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση;

«Με ιντρίγκαρε η ιδιοσυγκρασία της Αθηνάς, οι εναλλαγές των συναισθημάτων της, το γεγονός ότι μπροστά στους άλλους δείχνει πολύ συμπαθητική, ενώ στην πραγματικότητα έχει τα δικά της σκοτεινά σχέδια».

Ως δεσμευμένη, νιώθεις κάποια αμηχανία όταν παίζεις ερωτικές σκηνές;

«Καμία αμηχανία, γιατί όταν κάνουμε μια σκηνή, είτε ερωτική είτε όχι, υπάρχει μια συγκέντρωση πάνω σε αυτό. Εκείνη την ώρα είμαι ο ρόλος και το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μου είναι η καλή, η σωστή έκβαση της σκηνής. Δεν χωράει ,λοιπόν, σε αυτό αμηχανία, γιατί η αμηχανία… θα φανεί. Άλλωστε, με τον Θεοχάρη γελάμε πολύ στα γυρίσματα και δεν είναι καθόλου αυτό που βλέπετε εσείς ως τελικό αποτέλεσμα».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ