2019-04-20 13:19:45
Φωτογραφία για Μαφία φυλακών: Λυκουρέζος και Παναγόπουλος στο κρατητήριο μέχρι τη Μ. Δευτέρα
Μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα θα παραμείνουν στο κρατητήριο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος. 

Οι δύο ποινικολόγοι, που εμφανίστηκαν την Παρασκευή στο γραφείο του ανακριτή, πήραν παράταση μέχρι την Δευτέρα για να απολογηθούν και μέχρι τότε θα παραμείνουν στο κρατητήριο.

Ο κ. Λυκουρέζος, μόλις ενημερώθηκε για το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του, σχολίασε λακωνικά: «Εγώ και ο Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014. Αν είναι δυνατόν!»

Και οι δύο αρνούνται και τη συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση και την απόπειρα εκβίασης και υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους βασικούς κατηγορούμενους.

«Είναι αιφνιδιασμένος γιατί αρνείται την εμπλοκή του. Θα μου πείτε ότι ο καθένας θα μπορούσε να αρνείται, αλλά στο κατηγορητήριο δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος του», δήλωσε ο Θρασύβουλος Κονταξής, συνήγορος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή του, ο Θόδωρος Παναγόπουλος είχε μιλήσει στον Παναγιώτη Στάθη και είχε τονίσει πως έχει μείνει άναυδος από όσα του καταλογίζονται.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψη τού Αλέξανδρου Λυκουρέζου προκάλεσε την αντίδραση των νομικών και ιδιαίτερα των συνεργατών του.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ