2019-04-20 13:33:52
Φωτογραφία για Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρή 20χρονη κοπέλα
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια 20χρονη κοπέλα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο

3ο χιλιόμετρο του οδικού δικτύου Ηρακλείου – Μοιρών.

Σύμφωνα με το cretapost.gr το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:20 το πρωί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η 20χρονη και ένας συνομήλικος της άνδρας, εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες και προσέκρουσε με ιδιαίτερη σφοδρότητα σε σταθερό αντικείμενο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να εγκλωβιστούν στο εσωτερικό του οχήματος οι δύο επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν τέσσερις άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ με ένα πυροσβεστικό όχημα ξεκινώντας επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των δύο νεαρών ατόμων. Παράλληλα, στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με διασώστες και τη συνοδεία γιατρού.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκεσε μία περίπου ώρα ενώ από τα συντρίμμια του οχήματος ανασύρθηκε νεκρή η 20χρονη συνοδηγός και βαριά τραυματισμένος ο επίσης 20χρονος οδηγός. Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

Χωρίς τις αισθήσεις της #απεγκλωβίστηκε μία γυναίκα καθώς και ένας τραυματισμένος άνδρας από Ε.Ι.Χ. όχημα, συνεπεία εκτροπής του, στο Ηράκλειο Κρήτης. Επιχείρησαν 4 πυροσβέστες με 1 όχημα.

7

7:06 π.μ. - 20 Απρ 2019
aetos-grevena
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ