2019-04-20 14:20:30
Φωτογραφία για Το ''Happy traveller'' ανεβαίνει για πρώτη φορά σε υψόμετρο 4.000 μέτρων!
Σήμερα, Σάββατο, 20 Απριλίου,στις 16.00, οι Happy Travellers συνεχίζουν την επίσκεψή τους στην

Ελβετία και τις Άλπεις. Ανεβαίνουν για πρώτη φορά σε υψόμετρο άνω των 4.000 μέτρων, κάνουν βόλτες με τελεφερίκ σε πανύψηλες κορυφές, και απολαμβάνουν το ταξίδι τους με ποικίλες δραστηριότητες.

Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα πηγαίνουν στο επιβλητικό βουνό των Άλπεων, το Matterhorn, στα σύνορα Ελβετίας και Ιταλίας με υψόμετρο 4.478 μέτρων, που το κατατάσσει ανάμεσα στις υψηλότερες κορυφές των Άλπεων. Μαθαίνουν την ιστορία της πρώτης ιστορικής ανάβασης σε ένα από τα πιο φωτογραφημένα βουνά του κόσμου, λόγω του ιδιαίτερου πυραμιδικού σχήματός του, και επισκέπτονται το Glacier Palace.  Ένα «παλάτι» με γλυπτά από πάγο, κρυμμένους κρυστάλλους και παγωμένους καταρράκτες, που βρίσκεται 15 μέτρα κάτω από τις χιονοδρομικές πίστες.

Περιπλανιούνται στο πανέμορφο γραφικό χωριό Zermatt και στο διάσημο χιονοδρομικό κέντρο του με πίστες που φτάνουν τα 365 χιλιόμετρα. Ο Ευτύχης δοκιμάζει τις αμέτρητες πίστες και διασχίζει τα σύνορα Ελβετίας-Ιταλίας με το snowboard. Ένα επεισόδιο με τοπία που κόβουν την ανάσα, αυθεντική ελβετική κουζίνα, και χιόνι, πολύ χιόνι!

Ταξιδιωτική Εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες! Η πρώτη Selfie ταξιδιωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ