2019-04-20 16:20:41
Φωτογραφία για ΝΤΟΥ-ΣΚΑΕΙ πρωτιά στον ημιτελικό η ΕΛΛΑΔΑ;
Ευχάριστα νέα για την 40η συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2019 σύμφωνα με

όσα αποκαλύπτει η στήλη Eurovisionistas του Mikrofwno.gr και τον υπεύθυνο της Κο. Μάκη Χαραλαμπόπουλο.

Μία από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες του διαγωνισμού το wiwibloggs φέρνει ευχάριστα νέα για τους Έλληνες eurofans.

Η ιστοσελίδα που κατατάσσεται σε αυτές που στηρίζουν χρόνια τον Ευρωπαικό διαγωνισμό,κάθε χρόνο διενεργεί πολλές ψηφοφορίες που καλούνται να ψηφίσουν όσοι ακολουθούν και ενημερώνονται από την ομάδα των συντακτών της.

Έτσι και εφέτος η χώρα μας δείχνει να έχει ευνοηθεί από τις ψηφοφορίες που λαμβάνουν χώρα στο συγκεκριμένο ιστότοπο δείχνοντας μια τάση που επικρατεί προφανώς σε όλη την Ευρώπη και που θέλει φέτος τη χώρα μας να έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό που του αρέσει το τραγούδι της Ελλάδας ,καθώς είναι διαφορετικό από την "κλασσική συνταγή" που η χώρα μας συνήθως προτιμούσε να ταξιδέψει.


Τα τελευταία στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν την Κατερίνα Ντούσκα και το "better love" να έχει ήδη κατακτήσει μια πρωτιά ως το σε ποια θέση θα καταλάβει στον 1ο ημιτελικό της 14ης Μάη.

Και μετά απο πολλά χρόνια -σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που αναφέρονται στους wiwibloggs-η Ελλάδα δείχνει να καταφέρνει να περνάει το σκόπελο κατακτώντας την 1η θέση με απόσταση αναπνοής την εκπρόσωπο της Κύπρου την Τάμτα που  με απόδοση 5/2 βρίσκεται στην 2η θέση έναντι της Ελλάδας που έχει απόδοση 7/4.

Αξίζει βέβαια όπως και η ιστοσελίδα τονίζει να αναφέρουμε ότι αυτά τα στοιχεία πολλές φορές αλλοιώνονται στον τελικό ενώ χαρακτηριστική περίπτωση των τελευταίων ετών είναι η περίπτωση του εκπροσώπου της Νορβηγίας και νικητή της Eurovision 2009 Alexander Ryubak ο οποίος πέρσι αν και "τερμάτισε" πρώτος στον ημιτελικό του τελικώς κατέκτησε την 15η θέση στον τελικό.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι σε υψηλή θέση για τις δυνατότητες πρόκρισης στον τελικό έχει η Ισλανδία που κατά πολλούς έχει ένα "αμφιλεγόμενο" τραγούδι που για κάποιους μπορεί να κερδίσει ενώ για...άλλους μπορεί να φιγουράρει και στην τελευταία θέση.

Η Ελληνική αποστολή δηλώνει ικανοποιημένη με τα έως τώρα  θετικά μηνύματα που λαμβάνει και σε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία της Κατερίνας Ντούσκα Minos Emi/Universal προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο στο Τελ Αβίβ με τις ευχές όλων των Εurovisionistas της χώρας.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ