2019-04-20 16:32:54
Φωτογραφία για Κοίτα ποιος μιλάει...
«Είμαι πολύ υπέρ να πάρει ο Νόμπελ ψευτιάς ο Τσίπρας», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης "Είμαι πολύ υπέρ να πάρει Νόμπελ ο Τσίπρας. Νόμπελ ψευτιάς, πολιτικής απάτης, διαφθοράς και πολιτικού τυχοδιωκτισμού" είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης στον...

Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Γιώργου Παγάνη και της Αναστασίας Γιάμαλη.

Ο ίδιος πρόσθεσε επί του θέματος ότι "για όλα αυτά αξίζει στον κ. Τσίπρα ένα Νόμπελ. Νόμπελ Σοβαρό δεν μπορεί να πάρει και δεν θα το πάρει". Μάλιστα, στο ότι ο Πάπας έχει αντίθετη άποψη, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι "εγώ δεν είμαι υπέρ του αλάθητου του Πάπα. Είμαι Ορθόδοξος. Και άλλωστε ο τωρινός Πάπας είναι πολύ Αριστερός για τα γούστα μου. Προτιμούσα τον προηγούμενο".

Για την υπόθεση Novartis, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε τα εξής:

"Αδυνατώ να καταλάβω για ποιο λόγο θα μπορούσε να με καλέσει η κ. εισαγγελέας παρά μόνο αν στηριχθεί στις καταθέσεις των ψευδομαρτύρων αφού δεν υπάρχει άλλο στοιχείο εναντίον μου. Το πόρισμα της κ. Παπασπύρου δε, για το διάστημα της δικής μου θητείας είναι ένας διθύραμβος".


Αναφορικά με την άποψη του κ. Μητσοτάκη ότι σκάνδαλο Novartis υπάρχει και κανείς δεν είναι αθώος a priori, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι "ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε τη διεθνή διάσταση του σκανδάλου" και συμφώνησε με την άποψή του ότι η ΝΔ δεν φοβάται τίποτα και θέλει να έρθουν όλα στο φως.

Όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης "η Novartis από όσα διαβάζω και ακούω δεν έκανε τίποτα διαφορετικό από ό, τι κι άλλες φαρμακευτικές εταιρείες. Για την περίοδο δε του Λοβέρδου, του Σαλμά, του Βορίδη και εμού, είναι μια μπούρδα η άποψη ότι ευνοήθηκε η Novartis από το κράτος καθώς έχασε μερίδια και τζίρο, όπως κι άλλες εταιρείες. Άρα δεν υπήρχε καμία διακριτική μεταχείριση του κράτους προς τη Novartis. Ως προς το σκευωρία Novartis, θεωρώ ότι σίγουρα είναι σκευωρία".

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε και για τη συνέντευξη Μαρινάκη στον Real FM λέγοντας: "είναι τεράστιο πολιτικό και τεράστιο ποινικό ζήτημα αυτό που είπε ο κ. Μαρινάκης για τον κ. Παππά. Ο κ. Παππάς δεν έχει πει "κιχ" για την καταγγελία τη συγκεκριμένη που έγινε. Ο κ. Καλογρίτσας τρεις μέρες τώρα δεν έχει βγει να διαψεύσει. Θέλουν σίγουρα να βγουν και να το διαψεύσουν αλλά δεν το κάνουν γιατί φοβούνται και λένε "αν έχει κάμερα στο γραφείο του ο Μαρινάκης;". Δεν χρηματοδοτεί κανένα γραφείο της ΝΔ ο κ. Μαρινάκης. Μόνο μια δωρεά έκανε εις μνήμη του πατέρα του για την εποχή που ήταν βουλευτής και δεν έχει τίποτα άλλο να πει ο ΣΥΡΙΖΑ και λέει μπούρδες.

Τσίπρας και Παππάς δεν τολμούν να τον διαψεύσουν τον Μαρινάκη. Και δεν τον διαψεύδουν γιατί ο κ. Παππάς φαίνεται πως έχει πάει πολλές φορές στο σπίτι και το γραφείο του κ. Μαρινάκη".
enikos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Oι εφημερίδες αύριο...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Oι εφημερίδες αύριο...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ