2019-04-20 16:46:08
Φωτογραφία για Θεοχάρης Ιωαννίδης: ''Φέτος βλέπουμε μεγαλύτερη επένδυση στις σειρές''
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, μετά το ''Κόκκινο Νυφικό'' του Alpha μπήκε στην ''Επιστροφή'' του Αnt1.

Ο ηθοποιός, μιλώντας στον Βασίλη Ανδριτσάνο για λογαριασμό του Τηλέραμα, σχολιάζει μέσα σε άλλα τη δυναμική επάνοδο της μυθοπλασίας στα κανάλια.

Πλέον βλέπουμε τα κανάλια να κάνουν και πάλι στροφή στη μυθοπλασία…  

«Αμήν! Θέλαμε πολύ καιρό να επιστρέψει η ελληνική μυθοπλασία. Από πέρυσι είχαν φανεί δείγματα και τώρα βλέπουμε μεγαλύτερη επένδυση στις σειρές. Φέτος θεωρώ πως έχει επέλθει μια ισορροπία ανάμεσα στη μυθοπλασία και τα άλλα είδη προγράμματος».

Είναι εύκολο για έναν ηθοποιό να διαφυλάξει την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας;  

«Κρίνοντας εξ ιδίων, θα σου πω ότι είναι πάρα πολύ εύκολο. Θεωρώ πως όσο πιο μυστικιστικά κινείσαι τόσο πιο ενδιαφέρουσα είναι και η παρουσία σου στον χώρο. Παλιά τα πράγματα ήταν πιο σκληροπυρηνικά. Τώρα οι ηθοποιοί καλούνται να κάνουν πολλά πράγματα παράλληλα. Βρίσκονται στο θέαμα, εξυπηρετούν το θέαμα».


Δηλαδή μπορεί να σε δούμε και σε ρόλο παρουσιαστή;  

«Θα μπορούσα να υπάρχω οπουδήποτε υπάρχει μια σεναριακή βάση σε όλο αυτό που πάω να κάνω και μπορώ να το βασίσω πάνω σε έναν ρόλο. Συνεπώς θα μπορούσα να υπάρξω ως παρουσιαστής, να κάνω προώθηση προϊόντων, να τραγουδώ στη σκηνή ενός μιούζικαλ, όλα είναι μέρος της δουλειάς».

Η Αμερική τι θέση έχει στην καρδιά σου;  

«Η Ελλάδα είναι το σπίτι μου και η Αμερική το φευγιό μου! Ξεφεύγω όταν πηγαίνω εκεί, γιατί έχω και παρέες. Προσπαθώ όμως το φευγιό μου να το συνδυάζω και με επαγγελματικό λόγο, για να βιοπορίζομαι πιο εύκολα».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ