2019-04-20 17:30:31
Φωτογραφία για Τη Δευτέρα η τελική απόφαση για την ονοματοδοσία οδού Στάθη Λαζαρίδη στα Χανιά
Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Χανίων: Κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Δ.Κ. Χανίων την 19-12-2018, ακολούθησε η καθολική απόφαση Ειδικής Επιτροπής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

για αλλαγή ονομασίας μέρους της οδού Εμμανουήλ Αντωνιάδου, σε οδό Στάθη Λαζαρίδη, παραπλεύρως του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.

    Απομένει πλέον η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, τη Μ. Δευτέρα 22-04-2019, όπου αναμένεται να συζητηθεί ως θέμα, έτσι ώστε να τελεσιδικήσει και τυπικά το ζήτημα της ονομασίας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει σεμνή τελετή της αλλαγής ονομασίας στο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.

    Ευχαριστούμε θερμά, ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, το Δήμαρχο Χανίων κ. Αναστάσιο Βάμβουκα για τη θετική του στάση απέναντι στο σημαντικό αυτό, για εμάς ζήτημα.

    Η απόφαση αυτή αποτελεί ηθική δικαίωση για τους γονείς, τη σύζυγο, τη θυγατέρα του Στάθη Λαζαρίδη αλλά και τους δεκάδες συναδέλφους μας.

    Το μόνο που ζητούσαμε ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων ήταν όποιος πολίτης ή συνάδελφος εισέρχεται εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων να αντικρίζει την επιγραφή «Οδός Στάθη Λαζαρίδη»…Άλλωστε πεθαίνουν μόνο αυτοί που θα ξεχαστούν…και ο δικός μας ήρωας Ευστάθιος Λαζαρίδης θα ζει για πάντα στις καρδιές μας!

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Για το Δ.Σ.

Ο

Πρόεδρος

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

Ο

Γενικός Γραμματέας

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ