2019-04-20 17:51:36
Φωτογραφία για Η Ένωση Σερρών συναντά πολιτικούς για τα προβλήματα των αστυνομικών
Διαβάστε ανακοίνωση τής Ένωσης Σερρών: Το απόγευμα της Παρασκευής 19-04-2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Αναστάσιου και του Β’ Αντιπρόεδρου

ΤΥΛΛΙΟΥ Άγγελου της Ένωσης μας με το            Βουλευτή Σερρών της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ.

       Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, εκτέθηκαν και αναλύθηκαν προβλήματα των Υπηρεσιών της Δ.Α. Σερρών, με πρωταρχικό ζήτημα τον απαρχαιωμένο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ειδικότερα την έλλειψη σύγχρονων και λειτουργικών οχημάτων. Ο κ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ μας πληροφόρησε ότι έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες και η απαιτούμενη αλληλογραφία ως προς την προμήθεια περιπολικών οχημάτων για αστυνομικές υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας μέσω ΕΣΠΑ και πλέον το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πρέπει να εκκινήσει και να ολοκληρώσει τις διαδικασίες του διαγωνισμού, προμήθειας και κατανομής των οχημάτων στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αστυνομίας.


          Επιπροσθέτως, κατά τη συζήτηση άπαντες μας γνώρισαν ότι αναγνωρίζουν και κατανοούν τις δυσκολίες και επικινδυνότητα του αστυνομικού επαγγέλματος, εκφράζοντας την ευαρέσκεια της προς το σύνολο του Αστυνομικού προσωπικού και ότι προσπαθούν από την πλευρά και τη θεσμική ιδιότητα τους για την εξομάλυνση και επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας του οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας.

                                         Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ  Αναστάσιος

 

Η Γενική Γραμματέας

ΖΑΓΟΡΑ  Ελπίδα

 

 

            
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ