2019-04-20 17:59:50
Φωτογραφία για Πως θα ξέρετε εάν τα Cydia Alternatives με τις τρίτες εφαρμογές λειτουργούν με την βοήθεια της σελίδας Sentry Revoke
Η κοινότητα του ios μπορεί να χωριστεί σε δύο κατηγορίες: η πρώτη είναι εκείνων που προτιμούν το jailbreaking του iPhone / iPad τους και η δεύτερη είναι εκείνων που δεν προτιμούν το jailbreaking. Η κοινότητα jailbreak απολαμβάνει όλες τις τροποποιημένες εφαρμογές μαζί με εκτεταμένες δυνατότητες και λειτουργίες στις συσκευές τους. Η μη-jailbreak κοινότητα βασίζεται σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών όπως AppValley, TweakBox, Ignition,TutuApp και άλλα πολλά,για τη λήψη εφαρμογών. Ωστόσο, οι εν λόγω εγκαταστάτες εφαρμογών έκλεισαν περιστασιακά για προσωρινή περίοδο λόγω των αυστηρών και ακανόνιστων ανακλήσεων πιστοποιητικών της Apple. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας ενημερώσουμε για την εφαρμογή Sentry Revoke, η οποία σας επιτρέπει να ελέγξετε την ανακληθείσα κατάσταση των Cydia Alternatives τρίτων κατασκευαστών.

Σημειώστε ότι το Sentry Revoke δεν εμποδίζει την Apple να ανακαλέσει πιστοποιητικά. Απλώς ελέγχει αν ένας συγκεκριμένος εγκαταστάτης έχει ανακληθεί ή όχι. Αν ένα πρόγραμμα εγκατάστασης ανακληθεί, τότε μπορείτε απλά να δοκιμάσετε ένα άλλο.


Υπάρχουν δύο μέθοδοι που μπορείτε να ακολουθήσετε. Λάβετε υπόψη ότι το Sentry Revoke λειτουργεί σε ios 9, 10, 11 και 12.

Μέθοδος 1η :

Αρχικά, ανοίξτε το Safari και μεταβείτε στη διεύθυνση sentryrevoke.com. Περιμένετε να φορτωθεί η ιστοσελίδα. Μόλις φορτωθεί η ιστοσελίδα, πατήστε το κουμπί 'Εγκατάσταση'. Θα λάβετε μια ερώτηση για να εγκαταστήσετε το προφίλ διαμόρφωσης. Κάντε κλικ στο "Επιτρέπεται". Θα εμφανιστεί μια οθόνη εγκατάστασης προφίλ. Πατήστε στο 'Εγκατάσταση' από την πάνω δεξιά γωνία. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε "Εγκατάσταση" ξανά. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του προφίλ, μεταβείτε στην αρχική οθόνη της συσκευής σας και μπορείτε να εντοπίσετε το εικονίδιο του Sentry Revoke. Εκκινήστε την εφαρμογή και μπορείτε να δείτε την κατάσταση ζωντανής ανάκλησης κάθε εφαρμογής εγκατάστασης εφαρμογών.

Μέθοδος 2η :

Ξεκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και μεταβείτε στη διεύθυνση sentryapp.fun. Περιμένετε να φορτωθεί η ιστοσελίδα. Μόλις φορτωθεί η ιστοσελίδα, θα εμφανιστεί ένα μπλε κουμπί "Λήψη". Αγγίξτε το κουμπί και θα σας ζητά να προσθέσετε το Sentry Revoke στην αρχική σας οθόνη. Πατήστε το πλαίσιο και το εικονίδιο με το βέλος από την κάτω γραμμή του Safari Browser και από το αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται, πατήστε το πλήκτρο 'Προσθήκη στην αρχική οθόνη'. Δώστε το όνομα ως 'Sentry' και πατήστε 'Προσθήκη' από την πάνω δεξιά γωνία. Πλοηγηθείτε στην αρχική οθόνη και θα δείτε το εικονίδιο του Sentry Revoke στην επιφάνεια της συσκευή σας.

Οπότε με αυτόν τον τρόπο θα ξέρετε ανά πάσα στιγμή εαν κάποιο Cydia Alternative λειτουργεί η όχι.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ