2019-04-20 19:24:46
Φωτογραφία για Η Bose έχει προσθέσει το AirPlay 2 σε τρία μοντέλα έξυπνων ηχείων
Αυτή την εβδομάδα, η Bose πρόσθεσε την υποστήριξη του AirPlay 2 στην έξυπνη στήλη Home Speaker 500, καθώς και στα Soundbar 500 και Soundbar 700. Τα ηχεία SoundTouch είναι πιθανό να πάρουν το AirPlay 2 αργότερα αυτό το έτος.  

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το πρωτόκολλο AirPlay 2 είναι τώρα διαθέσιμο στα έξυπνα ηχεία και τις μπάρες σας! Το AirPlay 2 σας επιτρέπει να μεταφέρετε μουσική, podcasts και ηχητικά κομμάτια από βίντεο κλιπ από οποιαδήποτε συσκευή Apple στο προϊόν Bose σας. "

Το έξυπνο ηχείο Bose Home Speaker 500 έρχεται με έγχρωμη οθόνη LCD και ενσωματωμένο φωνητικό βοηθό του Amazon Alexa. Το κόστος αυτού του μοντέλου είναι $ 399. Τα ηχεία Bose Soundbar 500 και Soundbar 700 με τον Βοηθό Βοηθού Alexa μπορούν να αγοραστούν για $ 549 και $ 799 δολάρια, αντίστοιχα.

Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι εξακολουθεί να εργάζεται για την εισαγωγή του AirPlay 2 στα ηχεία Bose SoundTouch. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει η ενημέρωση για αυτά τα ηχεία. Το κόστος των έξυπνων ηχείων SoundTouch από το Amazon Alexa ξεκινά από $ 199 δολάρια.

Είναι ενδιαφέρον ότι η ιστοσελίδα της Apple AirPlay 2 Bose δεν παρατίθεται ως κατασκευαστής συσκευών που έχει δηλώσει υποστήριξη για το νέο πρωτόκολλο.

Οι ενημερώσεις λογισμικού με υποστήριξη AirPlay 2 για τα έξυπνα ηχεία και ηχητικά στοιχεία είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ