2019-04-21 10:00:24
Φωτογραφία για Κύπρος: Η αναζήτηση 6χρονης φέρνει φρικτές αποκαλύψεις και φόβους για serial killer
Φρικιαστικές αποκαλύψεις, καθώς και φόβους για ύπαρξη serial killer που σκότωνε γυναίκες

Απίστευτες καταστάσεις ζουν οι Αρχές στην Κύπρο, όπου η υπόθεση μια δολοφονίας μάνας και κόρης έχει φέρει στο φως φρικιαστικές αποκαλύψεις, καθώς και φόβου για ύπαρξη serial killer που σκότωνε γυναίκες και τις πετούσε στο φρεάτιο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που μεταδίδει ο «Φιλελεύθερος» της Κύπρου, εκτός από τη σορό που βρέθηκε χθες στο φρεάτιο, το οποίο όμως δεν ανήκει στην κόρη της Marry Rose, περισσότερα πτώματα ίσως να βρίσκονται στο φρεάτιο του Μιτσερού.

Στο ίδιο φρεάτιο είχε εντοπιστεί την περασμένη Κυριακή και το πτώμα της Φιλιππινέζας Marry Rose, ενώ οι Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν την 6χρονη κόρη της, Sierra, η σορός της οποίας αναζητείται στην περιοχή του Ξυλιάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο κάμερες που εντόπισαν χθες Σάββατο, το πτώμα της άγνωστης γυναίκας μετά από πολύωρες προσπάθειες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, φαίνεται να κατέδειξαν πως μέσα στο νερό υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη δύο όγκοι και εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για ανθρώπινες σορούς.


Οι απαντήσεις θα δοθούν σήμερα, Κυριακή, αφού με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 35χρονος «Ορέστης» που κρατείται από τις Αρχές, παραδέχτηκε ενοχή και έδωσε πληροφορίες στους ανακριτές της υπόθεσης για τη μητέρα και το παιδί.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος που τελούσε υπό κράτηση από το βράδυ της Πέμπτης μαζί με τον 35χρονο, καθώς όπως όλα δείχνουν φαίνεται να έπεσε θύμα πλεκτάνης του 35χρονου.

Στο μεταξύ, την Κυριακή πραγματοποιείται εκδήλωση των Φιλιππινέζων που εργάζονται στην Κύπρο που θέλουν να τιμήσουν την μνήμη της Marry Rose.

Με αφορμή την υπόθεση της ανεύρεσης δύο γυναικείων πτωμάτων σε φρεάτιο στο Μιτσερό, επαναφέρουμε τον τραγικό κατάλογο 32 ανεξιχνίαστων υποθέσεων που αφορούν εξαφανίσεις γυναικών στην Κύπρο.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην ΑΔΕ Λεμεσού, ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ήδη έχουν ενημερωθεί σχετικά οι αστυνομικές διευθύνσεις.

«Το γεγονός των ελλειπόντων προσώπων είναι σίγουρα από την πρώτη στιγμή το οποίο έχει τεθεί, είναι ενήμερα όλα τα Τμήματα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων στις αστυνομικές διευθύνσεις σε σχέση με τα ελλείποντα πρόσωπα και στη βάση αυτών των δεδομένων και του συντονισμού θα γίνουν όλες οι εξετάσεις που πρέπει για να εντοπίσουμε εάν η συγκεκριμένη γυναίκα που έχει εντοπιστεί τώρα, πρόκειται για ελλείπον πρόσωπο ή αν υπάρχει οτιδήποτε άλλο να μην έχει καταγγελθεί» δήλωσε ο κ. Αγγελίδης.

Ερωτηθείς, κατά πόσο ανησυχεί την αστυνομία η ανεύρεση δεύτερης σορού και ότι πλέον το έγκλημα εις βάρος της 38χρονης από τις Φιλιππίνες και της κόρης της δεν είναι έγκλημα πάθους αλλά κάτι πιο οργανωμένο, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι υπάρχει προβληματισμός.

«Αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για μια εξέλιξη που έχει γίνει πριν από λίγο για να είμαστε ξεκάθαροι ως προς ερώτημα, βεβαίως υπάρχει προβληματισμός και βεβαίως τα παίρνουμε όλα με σοβαρότητα, καθίσταται σίγουρα το έργο πιο δύσκολο και η σοβαρότητα παραμένει και οι προσπάθειες της αστυνομίας είναι εντατικοποιημένες από την πρώτη στιγμή» είπε.

Ο Ανδρέας Αγγελίδης τόνισε επίσης ότι εκείνο που έχει σημασία είναι ότι θα γίνουν όλες οι εξετάσεις για εντοπισμό και εξεύρεση της ταυτότητας του πτώματος. Στο παρόν στάδιο είπε ο κ. Αγγελίδης, «είναι προτεραιότητα να εξακριβωθεί η ταυτότητα ή και βεβαίως η αναγνώριση αν είναι δυνατόν για να είμαστε σε θέση να δούμε για ποιο πρόσωπο μιλούμε».

«Η αστυνομία και η ανακριτική ομάδα είναι σε πλήρη κινητοποίηση σε σχέση με τις ανακρίσεις και έρευνες οι οποίες γίνονται. Πρόκειται για μια σίγουρα δύσκολη υπόθεση με αρκετές εξετάσεις», ανέφερε. Τόνισε δε ότι πέραν της δεύτερης σορού, γίνονται έρευνες για εντοπισμό του παιδιού που παραμένει άφαντο.

Ερωτηθείς για τον 35χρονο ύποπτο, ο κ. Αγγελίδης, ανέφερε ότι ο 30χρονος που τελούσε υπό κράτηση, αφέθηκε σήμερα ελεύθερος χωρίς μέχρι στιγμής να προκύψει οτιδήποτε εναντίον του, ενώ ο δεύτερος ύποπτος « έδωσε γραπτώς τη δική του θέση σε σχέση με τα αδικήματα για τα οποία τελεί υπό κράτηση. Το περιεχόμενο της κατάθεσης του αξιολογείται πολύ προσεκτικά» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, στόχος είναι η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης, τονίζοντας τη σημασία που έχουν οι έρευνες του γραφείου καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος, εφόσον καταγράφονται συνεχώς νέες εξελίξεις . Για τις έρευνες στο φρεάτιο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ανακριτές ο κ. Αγγελίδης, είπε ότι μελετώνται διάφοροι άλλοι τρόποι πάντοτε με γνώμονα την ασφάλεια.

Μάλιστα, τα κυπριακά ΜΜΕ δίνουν στη δημοσιότητα τη λίστα με όλες τις γυναίκες που αγνοούνται από το 1990.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ