2019-04-21 13:24:55
Φωτογραφία για ΚΚΕ: Κίβδηλα ψευτοδιλήμματα Τσίπρα από την Πάτρα
«Λάθος πόλη διάλεξε ο κύριος Τσίπρας για να πλασάρει τα κίβδηλά του ψευτοδιλήμματα

και τα ξαναζεσταμένα δήθεν προοδευτικά και αντιδεξιά του μέτωπα» υποστηρίζει η Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως υποστηρίζει, «γ’ αυτό και, παρά την κινητοποίηση των μηχανισμών του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε σε αραιό ακροατήριο και πάνω από μιάμιση ώρα μετά την καθορισμένη ώρα έναρξης της ομιλίας του».

Το ΚΚΕ σημειώνει πως «εκεί που μας χρωστούσαν...» και πως «η Πάτρα των εργατικών λαϊκών στρωμάτων, του ασυμβίβαστου εργατικού κινήματος και της νεολαίας, της αγωνιστικής δημοτικής αρχής, "δε μασάνε". Κι αυτό, γιατί, όλα αυτά τα χρόνια, ό,τι πέτυχαν, το οφείλουν στους ίδιους τους αγώνες τους και στην εναντίωσή τους προς την αντιλαϊκή πολιτική. Ορισμένα, μάλιστα, τα οποία εξήγγειλε ο κύριος πρωθυπουργός, μαζί με πολλά άλλα ακόμη, είναι ήδη πραγματικότητα χάρη στην πάλη του λαού και τη δράση της δημοτικής αρχής (για την οποία σύρθηκε στα δικαστήρια)».


Σύμφωνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα, «ο κύριος Τσίπρας, η κυβέρνησή του και οι σύμμαχοι του, όπως ο κύριος Κατσιφάρας, έχουν άλλους φίλους: τους μεγαλοεπιχειρηματίες, την Ε.Ε., και τον αμερικανό πρεσβευτή. Για αυτούς δουλεύουν και σε αυτούς απευθύνονται όταν υπόσχονται επενδύσεις, έργα και χρήμα. Από αυτή την ανάπτυξη, δεν έχει να λαμβάνει τίποτα ο λαός και η νεολαία της Πάτρας.

Όσον αφορά δε την πρόβλεψη του κυρίου Τσίπρα ότι ο επόμενος δήμαρχος Πατρέων θα είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, κοντός ψαλμός.

Οι Πατρινοί βιοπαλαιστές συγκέντρωσαν πείρα και, αυτή τη φορά, όχι μόνο χρειάζεται να επανεκλέξουν τη "Λαϊκή Συσπείρωση" και τον Κώστα Πελετίδη, με σαρωτική νίκη, ακόμα και από την πρώτη Κυριακή, αλλά και να ψηφίσουν μαζικά το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, στις Ευρωεκλογές και στην περιφέρεια».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ