2019-04-21 13:59:27
Φωτογραφία για Έστειλαν προεκλογικό υλικό στα σχολεία!...
...φυλλάδια για κατασκηνώσεις με προεκλογική διαφήμιση υποψήφιας του Γερουλάνου Δύο μέρες πριν τις διακοπές του Πάσχα, έφτασαν στα σχολεία της Αθήνας ενημερωτικά φυλλάδια για τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων. Όταν οι εκπαιδευτικοί άνοιξαν τα φυλλάδια διαπίστωσαν με έκπληξη ότι μέσα σε αυτά υπήρχε ολοσέλιδη προεκλογική διαφήμιση της...

κ. Χριστίνας Βασιλείου, Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου των δράσεων των Παιδικών Εξοχών και Αντιπροέδρου του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, με την οποία ανακοινώνει την υποψηφιότητά της στον συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου!

Με άλλα λόγια, η κ. Βασιλείου αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τους εκπαιδευτικούς ως μέσο για την προεκλογική της εκστρατεία, μέσω φυλλαδίων που καλούσε να μοιράσουμε στους μαθητές μας.

Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ο Παρθενώνας» οι εκπαιδευτικοί αρνήθηκαν να μοιράσουν το εν λόγω φυλλάδιο.


Η ίδια η Δημοτική Αρχή που χρόνια τώρα καταδικάζει τα σχολεία σε υποχρηματοδότηση, που αρνείται να συμφωνήσει στην υποχρεωτική δίχρονη προσχολική αγωγή, που αφήνει τις πόρτες των σχολείων μας ορθάνοιχτες σε κάθε λογής «φιλάνθρωπους» όπως ο Νιάρχος μέσω των προγραμμάτων του, δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα των δημοτών και τις υπηρεσίες του Δήμου για πολιτική προβολή υποψηφίων.

Το ΔΣ του συλλόγου ΠΕ «Ο Παρθενώνας» καταγγέλλει την παραπάνω ενέργεια και καλεί τον κ. Καμίνη και τον κ. Γερουλάνο να τοποθετηθούν δημόσια για αυτήν. Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι «ντελιβεράδες» των πολιτικών φιλοδοξιών όλων αυτών που με τις πολιτικές τους έχουν ρημάξει τις ζωές μας και αυτό ας το καταλάβουν καλά!
efsyn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ