2019-04-21 18:49:09
Φωτογραφία για Το διαδίκτυο έχει μια εικόνα του καλουπιού του iPhone 2019
Το κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo έχει μια εικόνα του καλουπιού του iPhone XI και XI Max για τους κατασκευαστές αξεσουάρ. Κρίνοντας από την εικόνα, τα smartphones της Apple το 2019 θα λάβουν μια τετράγωνη μονάδα τριών καμερών. 

Φαίνεται ότι αυτές οι φόρμες έγιναν από κατασκευαστές θηκών που βασίζονται σε φωτογραφίες πλαισίων του iPhone από το 2019. Επίσης, οι κατασκευαστές αξεσουάρ υποδηλώνουν ότι τα μελλοντικά smartphone της Apple θα διατηρήσουν το ίδιο σχέδιο του μπροστινού πίνακα με μια οπή για την μπροστινή κάμερα και τους αισθητήρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φήμες για το τετράγωνο σχέδιο της κύριας μονάδας των τριών φωτογραφικών μηχανών εμφανίστηκαν πέρυσι. Και από τις αρχές του τρέχοντος έτους, ορισμένοι αναλυτές και πηγές από την αλυσίδα εφοδιασμού τους έχουν επανειλημμένα επιβεβαιώσει.

Κατά παράδοση, η Apple ανακοινώνει τα νέα smartphones σε μια ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο. Ίσως τότε, να έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το iPhone του 2019 όπου και θα εμφανιστούν στο διαδίκτυο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ