2019-04-21 19:35:40
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΨΕΥΤΟΓΚΑ με τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ του ΚΩΣΤΑ ΠΑΛΑΣΚΑ «Ανατροπή, Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας»
Φίλες και φίλοι.

Παίρνω την πρωτοβουλία σήμερα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να

είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και σας καλώ να με εμπιστευτείτε και να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου στο Δήμου Γρεβενών, με το συνδυασμό «Ανατροπή Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας» και επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Παλάσκα .

Δεσμεύομαι να ανταποκριθώ στο ρόλο και την αποστολή που ορίζει ο θεσμός του Δημοτικού Συμβούλου, λειτουργώντας σε ένα νέο πλαίσιο αναλογικής εκπροσώπησης, το οποίο απαιτεί πλέον κουλτούρα συναίνεσης, συνεργασίας, συνεννόησης, σύνθεσης και συμμετοχικότητας. Γνωρίζω καλά ότι δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος που οδηγεί στην πραγμάτωση του ονείρου αν λάβουμε υπόψη και την μικρή παρακαταθήκη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Οι δύσκολοι δρόμοι όμως είναι εκείνοι που οδηγούν στους ωραιότερους προορισμούς. Πιστεύω ακράδαντα ότι αν μας εμπιστευτείτε, με δουλειά κι αποφασιστικότητα, θα ανακτήσουμε τη χαμένη μας περηφάνια.


Με το χέρι στην καρδιά, σας καλώ όλους /ες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμμετέχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στις εκλογές της 26ης Μαΐου για να διαψεύσουμε όλους εκείνους που ισχυρίζονται ότι οι κακοί πολιτικοί εκλέγονται από καλούς πολίτες που δεν πάνε να ψηφίσουν.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

·         Γεννήθηκα στον Διάκο Γρεβενών.

·         Διαμένω μόνιμα στη Γρεβενά με τη σύζυγό μου Αρμπάρα Αναστασία (εκπαιδευτικό) και τα δυο μας παιδιά: Διαμαντίνα(περιβαλοντολόγος) και τη Εύη (φοιτήτρια  Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής).

·         Αποφοίτησα από την Ακαδημία Φλώρινας (1987) και απέκτησα πτυχίο εξομοίωσης από το Παιδαγωγικό τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2001).

·         Ασχολούμαι ενεργά πολλά χρόνια με το συνδικαλιστικό κίνημα έχοντας διατελέσει επί πολλές θητείες αιρετό μέλος υπηρεσιακού συμβουλίου στην Π/θμιαΕκπ/ση, Αντιπρόσωπος στη ΔΟΕ και στην ΑΔΕΔΥ Γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε.Γρεβενών και μέλος   όπου και παραμένω μέχρι σήμερα Διετέλεσα Πρόεδρος στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Γρεβενών.

·         Θήτευσα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όπου διετέλεσα  και αντιδήμαρχος.

Υπηρετώ στην εκπαίδευση 22 έτη και σήμερα εργάζομαι στο 1ο Δ.Σ. Γρεβενών.

Ψευτογκάς Δημήτριος

(Εκπαιδευτικός,-Αιρετός εκπρόσωπος ΠΥΣΠΕ Γρεβενών)
aetos-grevena
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ