2019-04-21 20:23:19
Φωτογραφία για Ο Saurik κλείνει την ανάπτυξη του jailbreak, δεν θα ενημερώσει το υπόστρωμα για τις συσκευές A12
Ο Saurik αποφάσισε να κλείσει την ανάπτυξη του jailbreak, δεν θα ενημερώσει πλέον το υπόστρωμα για τις συσκευές A12.Προφανώς, ο Saurik εγκατέλειψε την κοινότητα του jailbreak και δεν έχει σχέδια για την ενημέρωση του Substrate.   

Ο αρχαιότερος προγραμματιστής του jailbreak δημοσίευσε μια σειρά από μακροσκελείς tweets στο λογαριασμό του Twitter.

Παρά το πολυάσχολο χρονοδιάγραμμα του, ο Saurik βρήκε πριν λίγες ημέρες το χρόνο για την ενημέρωση του Substrate.Στην πραγματικότητα, τα προβλήματά του επιδεινώθηκαν από έναν ολοκαίνουργιο μηχανισμό ασφαλείας που ονομάζεται "Layer Protection Page" που εισήγαγε η Apple στον επεξεργαστή A12.

Truly, jailbreaking should have stopped during the iOS 9 era, if not before; there is a reason essentially all of the reasonable developers left long ago and the community is largely now run by bullies. Everything that we do now just digs jailbreaking a deeper hole, full of fail.

— Jay Freeman (saurik) (@saurik) April 19, 2019

Όλοι γνωρίζουμε ότι το jailbreaking γίνεται όλο και πιο δύσκολο και τα εκμεταλλεύσιμα των τρωτών σημείων στενεύουν.Οι Coolstar και Pwn20wnd, οι οποίοι και οι δύο βρίσκονται σε αναζήτηση νέων επιλογών δεν φαίνεται να τα καταφέρνουν και τόσο καλά.

Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στο μέλλον, εμείς θα προσπαθούμε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους με τα γεγονότα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ