2019-04-21 21:05:01
Φωτογραφία για Άξιος Πρωταθλητής Ελλάδας 2019 ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα διέλυσε με 5-0 τον Λεβαδειακό και εξασφάλισε τον τίτλο και μαθηματικά, μετά την συμπλήρωση της 29ης αγωνιστικής της Super League. Με φόρα από τον κόσμο και την ατμόσφαιρα της Τούμπας ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας το γρήγορο γκολ που ήθελε.

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Σφιντέρσκι εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας, σέντραρε στον Σάκχοφ και αυτός με σουτ έκανε το 1-0 μέσα σε πανδαιμόνιο. Ο Λεβαδειακός απάντησε στο 6′ με καρφωτή κεφαλιά του Νίκα που εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Πασχαλάκης, αλλά δυο λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ. Ο Μπίσεσβαρ έβγαλε την κάθετη στον Γιαννούλη, ο οποίος ανατράπηκε εντός περιοχής κερδίζοντας πέναλτι, Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ολλανδός κάνοντας το 2-0. Οι γηπεδούχοι δε σταμάτησαν εκεί φτάνοντας με ευκολία στην περιοχή του Λεβαδειακού και δημιουργώντας κι άλλες φάσεις. Στο 13′, ένα καλό σουτ του Σάκχοφ έφυγε άουτ, ενώ στο 16′ ο Μπάγιτς απέκρουσε πλασέ του Σφιντέρσκι σε τετ α τετ
. Στο 23′, κεφαλιά του Πολωνού έφυγε λίγο άουτ, όπως και αυτή του Βαρέλα δυο λεπτά αργότερα. Στο 30′, ο ΠΑΟΚ κέρδισε νέο πέναλτι, αυτή τη φορά σε ανατροπή του Μάτος. Την εκτέλεση αυτή τη φορά ανέλαβε ο Πέλκας, αλλά ο Μπάγιτς απέκρουσε σώζοντας την ομάδα του. Ο Δικέφαλος συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά οι παίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια, έτσι το 2-0 παρέμεινε. Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κατεβάζουν κάπως ταχύτητα, χωρίς ωστόσο να σταματήσουν να φτιάχνουν φάσεις για γκολ. Στο 50′, ο Πέλκας από πλεονεκτική θέση νικήθηκε από τον Μπάγιτς. Στο 53′ όμως, από εκτέλεση κόρνερ του ίδιου, ο Βαρέλα με κεφαλιά έκανε το 3-0. Στο 60′, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έδωσε με κεφαλιά την ασίστ στον Σάκχοφ για το 4-0. Στο 69′, ο Ζαμπά πέρασε στη θέση του Μάτος, την ώρα που ο ρυθμός είχε πέσει πολύ και όλοι άρχισαν να μετρούν αντίστροφα για το φινάλε. Στο 78′ μπήκε ο Μαλεζάς αντί του Βαρέλα, ενώ στο 80′ ο Ζαμπά λίγο έλειψε με σουτ να πετύχει το 5ο γκολ. Τελικά στο 81′ σέρβιρε με σέντρα στον Σφιντέρσκι ο οποίος με σουτ έκανε το 5-0. Η πλήρης αποθέωση ήρθε στο 90′ όταν ο τραυματίας Βιεϊρίνια μπήκε στη θέση του Πέλκα, λίγο πριν τη λήξη του ματς με 5-0!
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ