2019-04-22 07:32:38
Φωτογραφία για Συνάντηση με τον Στρατηγό της 12ης Μεραρχίας οι Εξαγωγείς του Έβρου
Την 15 Απριλίου 2019 επισκέφθηκε τον Στρατηγό Δκτή της ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιοτεχνιών Βιομηχανικών και Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Έβρου (ΣΒΒΕΕΕ) κος Χρήστος Γιορδαμλής συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του ΔΣ  κο. Παύλο Μιχαηλίδη και τον Γενικό Γραμματέα κο. Στέλιο Σαββίδη.

Κατά την συνάντηση παρουσιάσθηκαν στο Στγό Δκτή οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σύνδεσμος στα πλαίσια της διεύρυνσης του ανταγωνισμού στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής και μεταποίησης. Ευρεία αναφορά έγινε επίσης στην ιδιαίτερη αξία που έχει η διατήρηση και ανάπτυξη της παραγωγικότητας και της καινοτομίας σε τοπικό επίπεδο, δεδομένου του ακριτικού χαρακτήρα της περιοχής. Οι συνομιλητές κατόπιν μακράς συζήτησης με πλήθος αναφορών σε βέλτιστες πρακτικές, συμφώνησαν ότι για την εδραίωση κουλτούρας κατανάλωσης τοπικών προϊόντων, απαιτούνται συντονισμένες προσπάθειες όλων των δημόσιων και κοινωνικών φορέων με στόχο την ανάπτυξη παιδείας για την εξυπηρέτηση των τοπικών και κατ’ επέκταση εθνικών συμφερόντων.


Τέλος, εδόθησαν σαφείς οδηγίες που αφορούν στις ενδεδειγμένες  ενέργειες που αναγκαιούν για τον συντονισμό των δράσεων που δύναται να αναλάβει η Στρατιωτική Υπηρεσία από κοινού με τοπικούς φορείς  για την ευαισθητοποίηση του προσωπικού, την ενίσχυση των γενικότερων προσπαθειών του συνδέσμου και για την ανάπτυξη και εδραίωση κουλτούρας κατανάλωσης τοπικών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή.

Με Εμπορικό Σύλλογο

Σε θερμό κλίμα διεξήχθη χθες Τρίτη 16 Απριλίου 2019 συνάντηση της Προέδρου κ. Κουρμπανιάν Βίβιαν και μελών του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης με τον Διοικητή της Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγο  Χουδελούδη Άγγελο  στο γραφείο του δεύτερου στην Μεραρχία Αλεξανδρούπολης.

Στην συνάντηση συζητήθηκε το πλαίσιο της συνεργασίας που μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ του ΕΣΑ και της Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού προσβλέποντας στην ανάπτυξη της ίδιας της πόλης μέσα από κοινούς στόχους και δράσεις οι οποίες θα προγραμματιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Με τιμή,

Η Πρόεδρος

Κουρμπανιάν Βίβιαν

Ο Γενικός Γραμματέας

Κουρτίδης Γεώργιος

ΠΗΓΗ: https://faros-24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ