2019-04-22 09:26:14
Φωτογραφία για «Μεσα σε δύο εβδομάδες μπορεί να λυθεί...
...η υπόθεση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν» Η υπόθεση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν, μπορεί να εμφανίσει σημαντική πρόοδο σε μία εβδομάδα, αν σημαντικά δείγματα DNΑ επανεξεταστούν, όπως αποκαλύπτει ένας εγκληματολόγος.

Ο...

Mark Perlin προσφέρθηκε να αναλύσει εκ νέου 18 δείγματα DNA που χαρακτηρίστηκαν "αδιευκρίνιστα", αλλά μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν "σνομπάρει" την πρότασή του.

Πιστεύει ότι νέες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο εργαστήριο του "CyberGenetics" και βοήθησαν να ταυτοποιηθούν τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους στις ΗΠΑ, μπορούν επιτέλους να αποκαλύψουν τι συνέβη στην Μαντλίν. 

“Θα μας πάρει μόλις μία ή δύο εβδομάδες, ανάλογα με τα δεδομένα, μόλις παραλάβουμε το υλικό, για να δώσουμε μια πρώτη αναφορά" τόνισε στη Sun.

Από το 2007 παραμένει αγνοούμενη η Μαντλίν ΜακΚαν η οποία εξαφανίστηκε από πορτογαλικό θέρετρο όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της. Ήδη οι έρευνες που συνεχίζονται επί 11 χρόνια έχουν στοιχίσει στην τσέπη των Βρετανών φορολογουμένων 11,6 εκατ. λίρες. Πλέον το υπουργείο Εσωτερικών δίνει επιπλέον 150.000 λίρες προκειμένου η έρευνα να πάρει ανάσα ζωής έως τον Μάρτιο του 2019...
enikos.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ