2019-04-22 12:47:56
Φωτογραφία για «Ασπρόμαυρο» πάρτι χωρίς προηγούμενο όλη τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη (pics+vids)
Ο ΠΑΟΚ… χόρευε στο γρασίδι της Τούμπας και προηγούνταν 5-0 του Λεβαδειακού. 

Το σφύριγμα της λήξης από τον Τζήλο, έβρισκε τον Δικέφαλο του Βορρά πρωταθλητή μετά από 34 χρόνια προσμονής και σήμανε το ξεκίνημα μιας λαμπρής φιέστας, πρωτόγνωρης για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι ιθύνοντες της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, ξόδεψαν πολύ χρήμα και χρόνο για να οργανώσουν μια γιορτή ευρωπαϊκών προδιαγραφών και δικαιώθηκαν πανηγυρικά με το αποτέλεσμα.

Το σκηνικό ήταν στημένο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας από όπου παρέλασαν οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες του Δικέφαλου του Βορρά με πρώτο μεταξύ ίσων τον εμβληματικό Γιώργο Κούδα, ενώ σαν κάθε ομάδα που θέλει να θεωρείται μεγάλη, σεβάστηκε την Ιστορία της μνημονεύοντας τους νεκρούς αθλητές και οπαδούς της.

Στη συνέχεια, βεγγαλικά, καπνογόνα και πυροτεχνήματα συνέθεσαν ένα τοπίο θριάμβου με τους παίκτες να ανεβαίνουν στην εξέδρα που είχε στηθεί ένας ένας και μετά να γίνεται η απονομή του βαρύτιμου τροπαίου στα χέρια του Αντελίνο Βιεϊρίνια.


Σταδιακά το πάρτι μεταφέρθηκε εκτός Τούμπας, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να συρρέουν μαζικά στον Λευκό Πύργο και την ομάδα του Δικέφαλου του Βορρά να φτάνει στο σημείο μέσω ανοικτού πούλμαν.

Κατά τη διάρκεια της πορείας προς το μνημείο σήμα κατατεθέν της πόλης, οι πανηγυρισμοί των ποδοσφαιριστών και των οπαδών του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος συνεχίζονταν με αμείωτους ρυθμούς.

Όταν τελικά η ομάδα έφτασε με το πούλμαν στο οποίο μετέβαιναν επίσης και οι Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης, ο κόσμος άρχισε να φωνάζει συνθήματα και αποθέωνε έναν έναν τους παίκτες του Δικεφάλου.

Πολλοί λένε πως η ημερομηνία της 21ης Απριλίου του 2019 θα είναι σημαδιακή καθώς θα αποτελέσει την απαρχή της ασπρόμαυρης κυριαρχίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι βέβαιο ότι θα γίνει.

Η μόνη βεβαιότητα είναι πως όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ γλέντησε με την ψυχή του ένα πρωτάθλημα που είχε να έρθει στην πόλη της Θεσσαλονίκης 34 χρόνια. Όσες και οι φωτογραφίες που ακολουθούν από τις καλύτερες στιγμές της τρομερής φιέστας…
greece-salonikia
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ