2019-04-22 14:01:01
Φωτογραφία για Ρόδος: Ανέτοιμο το αεροδρόμιο στο ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου
Έφτασε ο καιρός που η τουριστική σεζόν, κυρίως για τα νησιά, άρχισε ξεκίνησε. Έτσι όπως ήταν λογικό ήδη στη Ρόδο τα αεροσκάφη με τους τουρίστες που έρχονται έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό. Παρόλα αυτά, στο αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ρόδου, υπάρχουν «ανοιχτές» πληγές σε ότι αφορά την εκτέλεση των έργων που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Αρκετά από τα έργα δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει και άσχημη εικόνα στους επιβάτες που έρχονται αλλά κυρίως δυσλειτουργία η οποία αυτή τη χρονική στιγμή μπορεί να μην φαίνεται, αλλά η οποία όμως ενδέχεται να δημιουργήσει μια προβλήματα σε καθυστερήσεις και ταλαιπωρία.

Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια σε επίπεδο επαγγελματιών που καθημερινά βρίσκονται στο αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ρόδου, ατό που φαίνεται όμως είναι πως δεν υπάρχει κινητικότητα για να λυθούν τα ζητήματα από τους τοπικούς φορείς.

Σύμφωνα με το κλίμα που υπάρχει στο νησί, θα έπρεπε να έχουν γίνει ήδη μια σειρά από παρεμβάσεις προς κάθε κατεύθυνση, έτσι ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα ταλαιπωρίας και καθυστερήσεων, όταν η τουριστική κίνηση για τη Ρόδο ) θα αρχίσει να κορυφώνεται.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ