2019-04-22 16:02:35
Φωτογραφία για Εξαιρετικά δύσκολη η αντιπυρική περίοδος για τα Χανιά! Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο
Οι καταστροφές από την κακοκαιρία ανησυχούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς είναι σχεδόν αδύνατη η πρόσβαση σε σημεία επικίνδυνα για πρόκληση πυρκαγιάς. Αυτό τονίστηκε μεταξύ άλλων

κατά την συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου, κατά το οποίο ζητήθηκε η συνεργασία με τους Δήμους, αλλά και η βοήθεια των πολιτών.

Εξαιρετικά δύσκολη για τα Χανιά, λόγω των καταστροφών του χειμώνα, χαρακτήρισε την αντιπυρική περίοδο ο Περιφερειακός Διοικητής Κρήτης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αρχιπύραρχος Νίκος Λαγουδάκης, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του, αλλά και ζητώντας την βοήθεια των πολιτών.

«Θα είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί και θα εφαρμόσουμε τη νομοθεσία όπου χρειάζεται», πρόσθεσε.

«Δεν περισσεύει κανείς στην προσπάθειά μας και φέτοςε», είπε ο Διοικητής της Π.Υ. Χανίων, Δημοσθένης Μπουντουράκης, εστιάζοντας στο ότι, λόγω των ζημιών, τα μεγαλύτερα προβλήματα προσβασιμότητας είναι στον Δήμο Πλατανιά.

Από πλευράς του, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, Τάσος Κουρουπάκης, αφού ευχαρίστησε όλους τους φορείς για την άψογη συνεργασία, τόνισε ότι το πλέον σημαντικό στοιχείο είναι η πρόληψη και γι’ αυτό συνεδρίασε το ΣΝΟ, δεδομένης της δύσκολης σεζόν, λόγω κυρίως των καταστροφών που προκάλεσε η θεομηνία στα Χανιά.
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ