2019-04-22 18:35:46
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - 7 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με τα Μπαλάκια του Τένις

Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα μπαλάκια του τένις που ίσως έχετε μέσα στο σπίτι σας;



Ψάξαμε και βρήκαμε πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες ιδέες για να τα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο (σε περίπτωση που δεν έχετε σκοπό να τα αξιοποιήσετε στο γήπεδο).

Καθαρίστε σημάδια από ξύλινα πατώματα Διαφόρων ειδών σημάδια μπορούν εύκολα να φύγουν χρησιμοποιώντας ένα μπαλάκι του τένις. Απλά τρίψτε το προβληματικό σημείο με το μπαλάκι και δείτε τα σημάδια να εξαφανίζονται εύκολα και γρήγορα.



Ανοίξτε βαζάκια μαρμελάδας Αν έχετε κάποια βαζάκια που δεν ανοίγουν εύκολα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπαλάκι του τένις. Κόψτε στη μέση το μπαλάκι και τοποθετήστε το πάνω στο καπάκι του βάζου που δεν ανοίγει. Το υλικό της μπάλας θα σας βοηθήσει να το ανοίξετε πιο εύκολα.

Κάντε πιο «αφράτα» τα σεντόνια σας Βάζοντας μερικά καθαρά μπαλάκια του τένις μέσα στο στεγνωτήριο θα δώσετε όγκο στα σεντόνια και στις μαξιλαροθήκες σας.



Προστατέψτε το παιδάκι σας Μπορεί να μην είναι πολύ ωραίο από αισθητικής άποψης αυτό το trick που θα σας δείξουμε, αλλά τα μπαλάκια του τένις μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάνω σε γωνίες επίπλων για να προστατέψετε τα παιδάκια σας από χτυπήματα.

Βοηθηθείτε στο παρκάρισμα Αν έχετε πρόβλημα με το παρκάρισμα στο γκαράζ σας και χτυπάτε πάντα πάνω στον τοίχο ή δεν μπορείτε να υπολογίσετε σωστά τις αποστάσεις, σας έχουμε τη λύση. Κρεμάστε από το ταβάνι ένα σχοινί με μπαλάκι του τένις στο σημείο εκείνο που πρέπει να σταματάει το αμάξι σας για να είναι παρκαρισμένο σωστά.

Αποθηκεύστε χρήματα Κάντε μια σχισμή στο μπαλάκι του τένις και τοποθετήστε εκεί μέσα χρήματα που θέλετε να αποθηκεύσετε. Με αυτό το τρικ μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι για τα χρήματά σας. Βεβαιωθείτε, όμως, πως δεν θα πάρει κανείς το μπαλάκι-κουμπαρά για άλλη χρήση.

Φτιάξτε μια κούνια Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη κούνια χρειάζεται αρκετά μπαλάκια του τένις. Αν ωστόσο σας αρέσει σαν ιδέα μπορείτε να τη φτιάξετε για τις εξορμήσεις σας στην εξοχή.

via

Let's block ads! (Why?)

7 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με τα Μπαλάκια του Τένις periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ