2019-04-22 21:30:33
Φωτογραφία για Σύλληψη γνωστού ζωγράφου και ενός μουσικού για παιδική πορνογραφία
Δύο Έλληνες καλλιτέχνες, ένας ζωγράφος και ένας μουσικός καθώς και μια γυναίκα φέρεται ναεμπλέκονται σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας που εξαρθρώθηκε στην Αττική.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικής δραστηριότητας που σχετίζεται με την παραγωγή, κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διενέργησε στις 17/4, με την παρουσία της Εισαγγελέως Ανηλίκων, έρευνες σε τρεις χώρους, στους οποίους βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος φωτογραφικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μεγάλο αριθμό φωτογραφιών, φωτογραφικές μηχανές, έναν φορητό Η/Υ, tablet και ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα.

Έχουν συλληφθεί δύο άνδρες, ηλικίας 40 και 67 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 40 ετών.

Μάλιστα, στην οικία του 40χρονου βρέθηκαν επιπλέον, ποσότητα κάνναβης βάρους (9,1) γραμμαρίων, δύο σπαθιά, δύο ράβδοι χειρός πολεμικών τεχνών και το χρηματικό ποσό των 6.600 ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι προσέγγιζαν, σε διάφορους χώρους, ανήλικα κορίτσια και με την υπόσχεση «ανάδειξης» και «προώθησής» τους, τα έπειθαν να συμμετάσχουν σε «ειδική» φωτογράφιση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ