2019-04-23 19:58:40
Φωτογραφία για Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ υποψήφιος στο τοπικό της Δημοτικής Κοινότητας ΠΑΛΑΙΡΟΥ με τον Θανάση Κασόλα
    Ένα νέο παιδί, ένα νέο πρόσωπο, ο Δημήτρης Μπουρδούβαλης θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου, με τον συνδυασμό "Κύμα Αλλαγής" του Θανάση Κασόλα.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μπουρδούβαλη:

        Με αφορμή την υποψηφιότητα μου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου στο πλευρό του Θανάση Κασόλα θα ήθελα να εκφράσω κάποια κίνητρα που με ώθησαν να θέσω υποψηφιότητα.

         Ως νέος λοιπόν που αποφάσισε να ζήσει στον τόπο του διαπιστώνω ότι κυριαρχεί πολύ απογοήτευση και ανησυχία σχετικά με τις δράσεις και την εξέλιξη της κοινωνιας μας. Θεωρώ όπως κι εγώ, έτσι και οι περισσότεροι από εσάς κουραστήκατε να ακούτε καλλωπισμένους λόγους και ωραιοποιημένες υποσχέσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Η εξέλιξη και η πρόοδος δεν πρόκειται να έρθουν με τα λόγια και την αδράνεια αλλά με συνεχή αγώνα, συλλογική δουλειά και κυρίως εργατικότητα.....        Χρειάζεται η προσπάθεια όλων μας για να αντισταθούμε στην αδικία που συμβαίνει γύρω μας, σε οτιδήποτε υποτιμά την νοημοσύνη μας και αποσκοπεί στη χειραγώγηση μας και στην αναντιστοιχία λόγων και έργων.


         Δεν χρειάζεται να είμαστε εγωκεντρικοί, αδιάφοροι για τα κοινά, έντονα κομματοποιημένοι και εγκλωβισμένοι σε μοντέλα πολιτικής του χθες. Ολοι μας οφείλεται και επιβάλλεται να προτείνουμε.

           Θέλω να ακουστούν προτάσεις που μας οδηγούν όλο και ποιο κοντά στην πρόοδο και στην βελτίωση των συνθηκών που ζούμε. Οι προτάσεις να προέρχονται από τους νέους ανθρώπους, από ανθρώπους έμπειρους, απο ανθρώπους μεγαλύτερους και ώριμους αλλά κυρίως από ανθρώπους που υπάρχουν εκει έξω και αγαπούν αυτόν εδώ το τόπο, άδολα και αφιλοκερδώς.

          Σαφείς αξίες και πιστεύω απαιτούνται και το πρώτο βήμα ειναι να υιοθετήσουμε υψηλότερα στάνταρ και να εκπληρώσουμε αυτή την υπόσχεση.

          Σεβασμός, εντιμότητα και αξιοπρέπεια ειναι οι αξίες που πορεύομαι και θα συνεχίσω να πορεύομαι στη ζωή μου.

           Γι´ αυτό λοιπόν η υποψηφιότητα μου έχει ως στόχο να ακουστούν έστω και για μια φορά διαφοροποιημένες φωνές και απόψεις σε αυτό το στίβο που ονομάζεται πολιτική.

           Πραγματικά σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο ειναι και για το μόνο που τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορώ να σας δώσω το λόγο μου.

Σας ευχαριστώ!

Δημήτρης Μπουρδούβαλης

Υποψήφιος Σύμβουλος 

Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο αρχείο ο Σαμαράς...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο αρχείο ο Σαμαράς...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ