2019-04-23 20:19:20
Φωτογραφία για Στο iOS 13 θα εμφανιστούν 4 νέοι χαρακτήρες Animoji
Οι ιδιοκτήτες του iPhone θα λάβουν μια νέα παρτίδα χαρακτήρων Animoji μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Αυτό ανακοινώθηκε από τον προγραμματιστή Stephen Troton-Smith μετά τη μελέτη του κώδικα του λογισμικού στο iOS 13. 

Μετά την παρουσίαση της λειτουργίας Animoji από την Apple μαζί με την κυκλοφορία του iPhone X, μια βιβλιοθήκη κινούμενων emodzi, που μιμείται τον ιδιοκτήτη της συσκευής, αναπληρώθηκε σιγά-σιγά με νέους χαρακτήρες.

Στην τελευταία ενημέρωση του iOS 12.2, η εταιρεία πρόσθεσε την καμηλοπάρδαλη Animobi, τον καρχαρία, το αγριογούρουνο και τις κουκουβάγιες. Τώρα έγινε γνωστό ότι η Apple εργάζεται πάνω σε νέους χαρακτήρες.

Ο προγραμματιστής Stephen Troton-Smith μελέτησε τον κώδικα iOS 13 και μοιράστηκε τις πληροφορίες ότι η Apple είχε ετοιμάσει τέσσερις νέους χαρακτήρες: μια αγελάδα, ένα χταπόδι, ένα ποντίκι και ένα χαμόγελο.

Μετά την ανακοίνωση αυτού του μηνύματος στο Twitter, ορισμένοι οπαδοί της Disney πρότειναν ότι το Animoji με το ποντίκι θα μπορούσε να είναι ο Mickey Mouse.Μη ξεχνάμε πως η Apple έχει ήδη κάνει χρήση του Mickey και της Minnie για το Apple Watch.

Δυστυχώς, δεν είναι γνωστό αν θα εμφανιστεί το νέο Animoji μαζί με την κυκλοφορία του iOS 13 ή αν θα συμπεριληφθούν στο iOS 13.1.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ