2019-04-23 22:57:07
Φωτογραφία για Ο Ρούντολφ Στάινερ εξηγεί πως αρνητικές οντότητες και πνεύματα τρέφονται από το άγχος και τον φόβο
Ο Ρούντολφ Στάινερ εξηγεί πως αρνητικές οντότητες και πνεύματα τρέφονται από το άγχος και τον φόβο

Στη σύγχρονη εποχή, τα ψυχικά ζητήματα όπως το άγχος, ο φόβος και η κατάθλιψη αποτελούν ένα θέμα που καλύπτεται σε βάθος από τους επιστήμονες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ωστόσο, συχνά δεν σκεφτόμαστε το πώς μπορούν να μας επηρεάζουν οι αρνητικές οντότητες και τα πνεύματα.

Και ενώ πολλοί από εμάς έχουμε ακούσει για την σκοτεινή ενέργεια, τα κακά πνεύματα και άλλα παρόμοια από διάφορες πηγές, δεν αναφερόμαστε σε αυτά από επιστημονική άποψη. Στην πραγματικότητα, το σύμπαν αποτελείται σχεδόν από ¾ σκοτεινής ενέργειας.

Όπως εξηγείται στην ιστοσελίδα Space.com, η σκοτεινή ενέργεια είναι ανεπαίσθητη, αλλά προφανώς υπάρχουσα ύλη που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι περίεργα ή ακαθόριστα αντικείμενα. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό συνδέεται με πνευματικές πτυχές και όντα που δεν βρίσκονται απαραίτητα στο ίδιο επίπεδο με εμάς.


Ένας επιστήμονας συγκεκριμένα, ο Ρούντολφ Στάινερ, εξήγησε όσο καλύτερα μπορούσε αυτά που θεωρούσε κακά ή εχθρικά πνεύματα τα οποία τρέφονται από το άγχος και τον φόβο μας. Πολλοί τα ταυτίζουν με τους «ενεργειακούς βρικόλακες».

«Υπάρχουν όντα στα πνευματικά επίπεδα για τα οποία το άγχος και ο φόβος των ανθρώπων αποτελούν ιδανική τροφή. Όταν οι άνθρωποι δεν έχουν άγχος ή φόβο, τότε αυτά τα πλάσματα λιμοκτονούν. Για εκείνους που δεν το έχουν βιώσει πρόκειται απλώς για μια δήλωση. Αλλά γι αυτούς που γνωρίζουν το φαινόμενο, είναι μια πραγματικότητα. Ο φόβος και το άγχος που εκπέμπονται από τους ανθρώπους τρέφουν αυτά τα πλάσματα και τα κάνουν πιο ισχυρά. Αυτά τα όντα είναι εχθρικά προς την ανθρωπότητα.

Ό, τι τρέφεται από αρνητικά συναισθήματα, από φόβο, άγχος, απόγνωση, πρόκειται για εχθρικές δυνάμεις από κόσμους που δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτοί από τις αισθήσεις μας και τρέφονται από τους ανθρώπους. Επομένως, είναι απαραίτητο να ξεκινήσουμε επισημαίνοντας ότι το πρόσωπο που εισέρχεται στον πνευματικό κόσμο ξεπερνά τον φόβο, τα συναισθήματα αδυναμίας, την απελπισία και το άγχος. Αλλά αυτά ακριβώς είναι τα συναισθήματα που ανήκουν στον σύγχρονο πολιτισμό και υλισμό. Επειδή η σύγχρονη εποχή αποξενώνει τους ανθρώπους από τον πνευματικό κόσμο, δημιουργεί απελπισία και φόβο για το άγνωστο, προσελκύοντας έτσι τις παραπάνω εχθρικές δυνάμεις εναντίων των ανθρώπων.»– Ρούντολφ Στάινερ

Δυστυχώς, ο σύγχρονος κόσμος έχει απορρίψει εντελώς την ιδέα πως πνεύματα οποιουδήποτε είδους θα μπορούσαν να μας επηρεάζουν. Και παρόλο που δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη αλήθεια στα λόγια του κ. Στάινερ. Σκεφτείτε μόνο το πόσο συχνά προκύπτουν καταστάσεις καθόλου συνηθισμένες και ιδιαίτερα ψυχικά εξαντλητικές.

Μαγεία Τ.

awakengr

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ