2019-04-23 23:08:49
Φωτογραφία για Το IOS 13 επιτρέπει σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών να εισάγουν εικόνες από εξωτερικά μέσα
Η ιστοσελίδα appleinsider αναφέρει ότι στο iOS 13 προγραμματίζεται η προσθήκη της δυνατότητας εισαγωγής φωτογραφιών και βίντεο από εξωτερικά μέσα και από εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Αυτό θα απλοποιήσει την εργασία με τα αρχεία και θα βελτιστοποιήσει τη χρήση των συσκευών μνήμης. 

Τώρα οι εικόνες του iPhone και του iPad πρέπει να εισαχθούν πρώτα στην εφαρμογή "Φωτογραφίες". Μόνο τότε μπορούν να ανοίξουν σε άλλες εφαρμογές για προβολή και επεξεργασία. Η υπάρχουσα μέθοδος συχνά επικρίνεται για το γεγονός ότι πολλές ενδιάμεσες εκδόσεις εικόνων συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου στη βιβλιοθήκη εφαρμογών φωτογραφιών, οι οποίες καταλαμβάνουν μόνο χώρο αλλά δεν ωφελούν οπότε εάν η παρτίδα των φωτογραφιών που επεξεργάστηκε στον επεξεργαστή, οι "πρώτες" φωτογραφίες και τα βίντεο συχνά δεν υπάρχει ανάγκη να υπάρχουν πλέον. Στην έκδοση 13 του iOS, η κατάσταση μπορεί να αλλάξει χάρη σε ένα νέο API για προγραμματιστές όπου χρησιμοποιώντας το, οι ίδιες οι εφαρμογές θα μπορούν να εισάγουν το περιεχόμενο των πολυμέσων.

Σύμφωνα με την πηγή, η νέα έκδοση του iOS μπορεί να παρουσιαστεί στο συνέδριο WWDC 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν, πως η πρώτη beta έκδοση του iOS 13 θα είναι διαθέσιμη για προγραμματιστές την ίδια ημέρα, ενώ η δημόσια πρόσβαση beta θα εμφανιστεί μερικές εβδομάδες αργότερα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ