2019-04-24 13:13:20
Φωτογραφία για Τις σκότωνε… και ύστερα φωτογράφιζε...
...ο serial killer της Κύπρου Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του serial killer της Κύπρου, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. 

O 35χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, την Τετάρτη 17 Απριλίου, τρεις μέρες δηλαδή μετά τον εντοπισμό του πρώτου πτώματος στο Μιτσερό, κινηματογράφησε εκδήλωση προς τιμήν του Δημήτρη Χριστόφια, χωρίς να...

κινήσει ίχνος υποψίας ή να δείχνει αγχωμένος για το θέμα που μονοπωλούσε την επικαιρότητα. Για αυτόν ήταν άλλη μια κανονική μέρα για να κινηματογραφήσει, όπως συνήθιζε...

Μάλιστα, μετά το πέρας της εκδήλωσης, δημοσιογράφος του politis.com.cy, που ήταν παρούσα επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικώς για να της αποστείλει σχετικές φωτογραφίες σε καλύτερη ανάλυση, πράγμα που έπραξε.

Ο 35χρονος ήταν ατάραχος, είχε πολύ ενεργή κοινωνική ζωή, το αποκαλύπτουν άλλωστε φωτογραφίες που τις τελευταίες μέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.


Όπως προκύπτει, έδινε το παρών του σε πολλές εκδηλώσεις, τις οποίες απαθανάτιζε υπό την ιδιότητά του ως φωτογράφος. Μεταξύ των εκδηλώσεων -στις οποίες παρίσταντο και πολιτικά πρόσωπα από διάφορα κόμματα- ο 35χρονος ήταν παρών και σε εκδήλωση για ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Μάλιστα, για την εν λόγω εκδήλωση εκφράζονταν ευχαριστίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους διοργανωτές «για την υπέροχη συνεργασία» που είχαν μαζί του.

Το χρονικό 

Την Κυριακή (14/4) βρέθηκε από τουρίστες το πτώμα της, Marry Rose Tiburcio, σε φρεάτιο στην περιοχή του μεταλλείου της Κοκκινόγειας, στο Μιτσερό. Η γυναίκα μαζί με την 6χρονη κόρη της είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενες τον περασμένο Μάιο. Από εκεί και πέρα άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι μιας φρικιαστικής υπόθεσης.

Για τη δολοφονία τους συνελήφθη ο 35χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία χρησιμοποιούσε το προφίλ «Ορέστης» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή κατά την διάρκεια ανάκρισης.

Από το σημείο εκείνο η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν έντονη. Το βράδυ της Παρασκευής (19/4) ο ύποπτος οδήγησε μέλη της δύναμης σε συγκεκριμένη τοποθεσία στην περιοχή Ξυλιάτου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις της Κύπρου, ερευνούν και για άλλα πιθανά θύματα του κρατούμενου υπολοχαγού Ν.Μ., τα οποία στραγγάλισε την ώρα που έκαναν σεξ. Πάντως στην ανάκριση ο δράστης δεν αποκαλύπτει άλλα στοιχεία, παίζοντας το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και δείχνοντας πως δεν είναι διατεθειμένος να ομολογήσει άλλα εγκλήματα χωρίς να έχουν βρεθεί στοιχεία που να τον συνδέουν με αυτά.

Η κυπριακή κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τα όσα συμβαίνουν για πρώτη φορά στα χρονικά στο νησί της Αφροδίτης...

ΠΟΛΙΤΗΣ
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ