2019-04-24 13:53:53
Φωτογραφία για Ποια «θετική είδηση για τον ΣΥΡΙΖΑ» περιμένει ο Μπαλτάκος;
Σε μία... μυστηριώδη αναφορά προχώρησε αργά χθες τη νύχτα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Τάκης Μπαλτάκος. 

Ο γνωστός δικηγόρος και πρώην γ.γ. της κυβέρνησης, μιλώντας στην εκπομπή «Kontra24» του Αιμίλιου Λιάτσου, έβαλε άλλη μία μεταβλητή στην εξίσωση της εκλογολογίας: είπε, δηλαδή, ότι ο ίδιος υποψιάζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας περιμένει μία «θετική για τον ΣΥΡΙΖΑ είδηση» μες στο καλοκαίρι, που ο ίδιος «δεν θέλει ούτε να διανοηθεί».

Όταν ρωτήθηκε περί τίνος πρόκειται ή τί έχει στο μυαλό του, ο Μπαλτάκος προσδιόρισε ότι αυτό που σκέφτεται θα έχει σχέση με τα «εθνικά» και την εξωτερική πολιτική και άφησε να εννοηθεί ότι ενώ ο ίδιος διαφωνεί, θα πρόκειται για μία εξέλιξη που θα ενισχύσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα στον δρόμο προς τις κάλπες του φθινοπώρου.

Ο Neo στο μυαλό του Τάκη Μπαλτάκου δεν μπορεί να μπει: εικάζει, όμως, πως είτε πρόκειται για κάποια συμφωνία με την Τουρκία ή την Αλβανία, που θα διέπεται από το πνεύμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, είτε η σκέψη Μπαλτάκου αφορά στην απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στον Έλληνα πρωθυπουργό για την επίλυση του Μακεδονικού...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ