2019-04-24 14:27:21
Φωτογραφία για Αδιάβαστη η Ελένη Παναγιωταρέα για τις «Πρέσπες»...
...κι αυτό βγαίνει προς τα έξω Όχι και πολύ ιδανικά εξελίχθηκε η επίσκεψη της υποψήφιας ευρωβουλευτίνας της Νέας Δημοκρατίας, Ελένης Παναγιωταρέα, στην πόλη της Καστοριάς.

Και αυτό διότι στο...

πλαίσιο των καθιερωμένων ερωτήσεων του τοπικού Τύπου στον εκάστοτε υποψήφιο που βρίσκεται στον τόπο τους, οι ερωτήσεις προκάλεσαν αμηχανία.

Αρχικά η υποψήφια ευρωβουλευτίνα, κόρη της δημοσιογράφου Άννας Παναγιωταρέα, ρωτήθηκε για το αν αποκαλεί τη γειτονική χώρα «Βόρεια Μακεδονία» σε αντίθεση με άλλους «γαλάζιους» υποψηφίους ή στελέχη, που έχουν πει ότι δεν θα την αποκαλούν έτσι. Δήλωση λοιπόν γεμάτη αμηχανία, ότι δεν καταλαβαίνει την -όχι και τόσο περίπλοκη η αλήθεια είναι- ερώτηση.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτική, καθώς ερωτώμενη για το αν είναι ικανοποιημένη από τη στάση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο, απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών και για το ότι το όνομα «Μακεδονία» ακούγεται από μέλη του ΕΛΚ, έδειξε το πόσο αδιάβαστη και αμήχανη ήταν.

Αφού χαρακτήρισε την ερώτηση άτοπη, ρωτήθηκε ξανά αν αισθάνεται άβολα για τις θέσεις που έχει εκφράσει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ψελλίζοντας ότι δεν καταλαβαίνει την ερώτηση.

Όχι ιδιαίτερα τιμητικό για άνθρωπο που διεκδικεί ψήφους Δείτε το βίντεο στο altsantiri.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ