2019-04-24 16:06:29
Φωτογραφία για Παππάς επιβεβαιώνει Καμμένο και «δίνει» Μαρινάκη...
Σε έμμεση επιβεβαίωση των καταγγελιών που είχε διατυπώσει ο Πάνος Καμμένος για τους «όρους» που έθετε ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης προς την κυβέρνηση προχώρησε χθες αργά τη νύχτα ο Νίκος Παππάς. 

Μιλώντας στην δημόσια τηλεόραση και την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επιβεβαίωσε την καταγγελία του Πάνου Καμμένου, ότι δηλαδή ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε διαμηνύσει στο Μέγαρο Μαξίμου ότι θα έδινε πρόσβαση στην κυβέρνηση στον ΔΟΛ, αρκεί να αποπεμπόταν από την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος.

«Αυτό που είπε ο κ. Καμμένος ότι ο κ. Μαρινάκης προσέφερε την ανταλλαγή του τύπου "σας δίνω τον ΔΟΛ για να διώξετε τον Καμμένο" αυτό δεν θα το διαψεύσω» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς - δήλωση, μάλιστα, που επανέλαβε... τέσσερις φορές. 

Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, εξάλλου, ο Νίκος Παππάς διέψευσε ότι ζήτησε από τον εφοπλιστή να στηρίξει τον Χρήστο Καλογρίτσα για να κάνει κανάλι. «Ο κ. Μαρινάκης δικαιούται να λέει όποια ανακρίβεια θέλει. 

Είναι ένας υπόδικος, έχει δίκη για τα στημένα στο ποδόσφαιρο και διώκεται για τη μεγαλύτερη υπόθεση ναρκωτικών στην Ελλάδα και το τελευταίο του καταφύγιο είναι το κουτσομπολιό» κατέληξε, διαψεύδοντας τις καταγγελίες Μαρινάκη...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ