2019-04-24 19:06:44
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν.Δ. λογόκρινε τον Μ. Βέμπερ!
«Η Ν.Δ. δεν δίστασε να λογοκρίνει τις δηλώσεις που έκανε ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν, Μ. Βέμπερ υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, εκφράζοντας ο ίδιος τη στάση του ΕΛΚ, στο οποίο και ανήκει η αξιωματική αντιπολίτευση», καταγγέλλει το κυβερνών κόμμα.

Στο ενημερωτικό σημείωμα της Ν.Δ. από την επίσκεψη στη Νεμέα «κόπηκε» η δήλωσή του ότι «η Ευρώπη καλωσορίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών»! «Εάν η Ν.Δ. έχει φτάσει στο σημείο να λογοκρίνει ακόμα και τον Βέμπερ, καταλαβαίνουμε πόσο απομονωμένη είναι η ίδια πανευρωπαϊκά. Και βέβαια, με τέτοιες ανοησίες, γελοιοποιείται ακόμα μια φορά στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στη Νεμέα οι δύο άνδρες ρωτήθηκαν και για τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Στην Ευρώπη καλωσορίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά σέβονται και την εσωτερική συζήτηση στην Ελλάδα για το θέμα», δήλωσε ο κ. Βέμπερ, ενώ ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Σε μία οικογένεια υπάρχουν πάντα και διαφορετικές σκέψεις. Ο κ. Βέμπερ σεβάστηκε και κατανόησε τις θέσεις της Ν.Δ. για το θέμα».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ