2019-04-24 19:59:12
Φωτογραφία για ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ - Φέρνει το νέο στην πολιτική στην Μεσσηνία
«Δεν θέλουμε απλά να ακούσουμε τους πολίτες, θέλουμε να τους κάνουμε συμμέτοχους, συνδιαμορφωτές της πολιτικής μας πρότασης για το αύριο του τόπου μας».

Νέος άνθρωπος και επιχειρηματίας ο Μενέλαος Γερονικολός, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, έρχεται στην πολιτική από το μέλλον!

Ξεκινώντας έναν κύκλο διαλόγου με τους πολίτες, τη Μ. Δευτέρα το βράδυ στον Πολυχώρο Α49, εξέπληξε ευχάριστα όσους παραβρέθηκαν. Χθες, χωρίς αναλόγια και μπαλκωνάτα λόγια, με αμεσότητα, νηφαλιότητα και κινούμενος ανάμεσα στους πολίτες, παρουσίασε τις πολιτικές του θέσεις και συζήτησε με τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του «Ελάτε να συζητήσουμε». Μια καινοτόμα διαδικασία που θα συνεχιστεί στις πρωτεύουσες, τουλάχιστον, όλων των δήμων της Μεσσηνίας, με στόχο την καταγραφή των πραγματικών προβλημάτων, συνδιαμόρφωση θέσεων και, πιθανόν, λύσεων.


Όπως είπε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, «στόχος μας είναι να αποφύγουμε παλιές πρακτικές, να χτίσουμε σχέση εμπιστοσύνης απευθείας με τον πολίτη. Θέλουμε ο πολίτης να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του διαλόγου, να προτείνει, να αναδεικνύει, να πάρει τις τύχες του τόπου μας στα χέρια του».

Ο κ. Γερονικολός, μάλιστα, υπογράμμισε πως «δεν θέλουμε απλά να ακούσουμε τους πολίτες, θέλουμε να τους κάνουμε συμμέτοχους, συνδιαμορφωτές της πολιτικής μας πρότασης για το αύριο του τόπου μας».

Μιλώντας για το «δεξιό» κυνισμό και τον «αριστερό» λαϊκισμό, τόνισε χαρακτηριστικά: «Για εμάς, γνήσια προοδευτικό είναι ό,τι προκαλεί στον πολίτη δημοκρατική διέγερση. Οι εκδηλώσεις, τις οποίες εγκαινιάζουμε σήμερα. Έχουν αυτόν ακριβώς το στόχο. Να ενεργοποιήσουν τους πολίτες. Σε μια εποχή που  ο “δεξιός” κυνισμός συγκρούεται με τον “αριστερό” λαϊκισμό, είναι αναγκαίο εμείς, οι πραγματικά προοδευτικοί πολίτες, να δώσουμε την απάντησή μας».

Η εκδήλωση, την οποία παρακολούθησε αρκετός κόσμος, άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων, και για την πρωτοτυπία της και για το ουσιαστικό περιεχόμενό της, χωρίς πολιτικές φιοριτούρες και κορώνες που παραπέμπουν στο παρελθόν.
πηγή
newsmessinia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Όχι» στον Ρότζερ Γουότερς…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Όχι» στον Ρότζερ Γουότερς…
Η Μπέτις θέλει τον Σα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Μπέτις θέλει τον Σα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ