2019-04-24 20:35:47
Φωτογραφία για Αδώνιδος παραλήρημα...
ΒΙΝΤΕΟ "Μείζων στόχος να πέσουν οι κομμουνιστές που ξεπούλησαν την Ελλάδα". Αυτή την ακραία δήλωση έκανε σε συνέντευξη του ο...

Άδωνις Γεωργιάδης στο Web TV του Star Channel.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις διεργασίες που γίνονται στα δεξιά της Ν.Δ. από τους πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ που έχουν συμπορευθεί στο παρελθόν και αφού "καμάρωσε" για την Κ.Ο. που είχαν οι κ. Κρανιδιώτης, Βελόπουλος, Γεωργιάδης, Βορίδης, Πλεύρης θέλοντας να προβεί σε ένα ενωτικό κάλεσμα ανέφερε:

"Όταν έχεις κομμουνιστές στην εξουσία οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα και την ιδεολογία τους για να κρατήσουν την καρέκλα, κάνουν όσα κάνουν, το να συζητάμε αν ο Μητσοτάκης είναι λίγο πιο κεντρώος, ή ο Γεωργιάδης λίγο πιο δεξιός, είναι πολυτέλεια δεν την έχουμε. Μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές".

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές αποκαλύπτεται ο πραγματικός στόχος και το αντικομμουνιστικό μένος των ακροδεξιών της Ν.Δ. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πέσουν οι κομμουνιστές και όχι το συμφέρον της χώρας. Σε μια δήλωση βγαλμένη από την μετεμφυλιακή περίοδο ο κ. Γεωργιάδης αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Ν.Δ. αυτή τη στιγμή. Θέλουν να έρθουν πάση θυσία στην εξουσία. Τίποτα άλλο.

Ποιος δίνει γραμμή στη Ν.Δ.; Ο "κεντρώος" Κυριάκος, ή ο Γεωργιάδης με τα αντικομμουνιστικά καλέσματα;

avgi.gr
avgi.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ