2019-04-25 10:09:43
Φωτογραφία για Νέα Σμύρνη: Η ομηρία του πατέρα από τον γιο έληξε με επέμβαση των ΕΚΑΜ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ο 35χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι τον πατέρα του -

Ο δράστης έχει συλληφθεί και θα μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική

Με επιχείρηση των ΕΚΑΜ λίγο μετά τις 8 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έληξε το πολύωρο θρίλερ στη Νέα Σμύρνη με έναν πατέρα να βρίσκεται όμηρος του γιου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία οι άνδρες των ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη και προσπάθησαν αφενός να απελευθερώσουν τον 65χρονο άνδρα και αφετέρου να συλλάβουν τον 35χρονο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ο 35χρονος ο οποίος κρατούσε ένα μαχαίρι κατάφερε να τραυματίσει ελαφρά τον πατέρα του στο χέρι πριν τελικά οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν.

Ο πατέρας του δράστη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ελπίς» για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο 35χρονος αναμένεται να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Τι προηγήθηκε

Το πολύωρο θρίλερ στο διαμέρισμα της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη ξεκίνησε στις 17:30 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης αφού, κατά πληροφορίες, ο 35χρονος καβγάδισε με τους γονείς του κρατώντας όμηρο τον πατέρα του τον οποίο απειλούσε με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος γιος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία έχει νοσηλευθεί κατά καιρούς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα διέκοψε την φαρμακευτική του αγωγή.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ