2019-04-25 11:32:34
Φωτογραφία για Ο Τσίπρας τζογάρει με τις εκλογές...
Αυτό υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο ΒΗΜΑ TV στα Γιάννενα, σχολιάζοντας όμως από την άλλη και την συνεχή επίκληση των εκλογών από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Καλώντας τον κόσμο να ψηφίζει με σοβαρότητα κάθε τέσσερα χρόνια, χαρακτήρισε πηγή πολλών δεινών τις πρόωρες εκλογές. Μεταξύ αυτών, ανέφερε ότι αναβάλλονται μικρά ή μεγάλα επενδυτικά σχέδια, και πως τόσο οι πρόωρες εκλογές όσο και ο φόβος τους, είναι πηγή διαφθοράς. Από την άλλη, ο επικεφαλής του Ποταμιού άσκησε δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Τσίπρας δεν πιστεύει στην μεσαία τάξη και στην επιχειρηματικότητα».

«Αντί να είναι μπροστά και να διεκδικεί χώρο για τα μεσαία στρώματα και τους επιχειρηματίες, ο τρόπος που πολιτεύεται δείχνει έναν φοβισμένο αριστερό που αποφασίζει να παραχωρήσει και κάποια πράγματα στην ελεύθερη οικονομία», είπε, καταγγέλλοντας συνεχιζόμενη ‘υπαλληλοποίηση’ της μεσαίας τάξης που καταστρέφει το ‘μαγαζί της γειτονιάς’ προς όφελος των πολυεθνικών και ζητώντας ανάδειξη εντόπιων προϊόντων, όπως κρασιά και αγροτικά προϊόντα, την ελληνική κτηνοτροφία, ένα υπέροχο τουριστικό προϊόν, αλλά και καλά πανεπιστήμια...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ