2019-04-25 13:47:45
Φωτογραφία για H Microsoft σκότωσε μια πολυαναμενόμενη εφαρμογή
Πριν από όχι και πολύ καιρό, η Microsoft είχε προχωρήσει στη δοκιμαστική παρουσίαση μιας νέας εφαρμογής για τα Windows 10, η οποία θεωρητικά θα βοηθούσε τους χρήστες να βάλουν σε μια... τάξη την ψηφιακή ζωή τους.

Η εφαρμογή ονομαζόταν Sets και «έκλεβε» ιδέες από τους φυλλομετρητές που χρησιμοποιούμε για την πρόσβασή μας στο διαδίκτυο ή, για να είμαστε απολύτως ακριβείς, ένα βασικό χαρακτηριστικό τους.

Όπως στους browsers μπορούμε να ανοίγουμε πολλές καρτέλες σε διαφορετικά sites η καθεμιά, έτσι και το Sets θα έκανε το ίδιο, αλλά αυτή τη φορά για όλες τις εφαρμογές που ανοίγουμε στον υπολογιστή μας.

Με το Sets θα μπορούσαμε να έχουμε σε μορφή ανοιχτών καρτελών, π.χ. τον browser, τον επεξεργαστή κειμένου, τα φύλλα εργασίας, μια μουσική εφαρμογή και να περνάμε από τη μια καρτέλα στην άλλη κατά το δοκούν.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Microsoft αποφάσισε να «σκοτώσει» το Sets πριν καν το βγάλει σε κανονική και όχι δοκιμαστική μορφή, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μπορούσε να συνδεθεί με τη νέα εκδοχή του φυλλομετρητή Edge.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία θεώρησει ότι η εφαρμογή δεν έτυχε καλής υποδοχής, ούτε έγινε κατανοητή, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι μηχανικοί της Microsoft δεν αποκλείουν το σχέδιο να επανέλθει.

Πληροφορίες: engadget
olalathos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ