2019-04-25 16:50:02
Φωτογραφία για Χθες δόθηκε στη κυκλοφορία το τμήμα ΑΚΤΙΟ – ΒΟΝΙΤΣΑ και όμως σήμερα οι ΚΑΤΣΙΚΕΣ βόσκουν αμέριμνες στον... αυτοκινητόδρομο (ΦΩΤΟ)
       Τις παραλείψεις στο νέο αυτοκινητόδρομο ΑΚΤΙΟ – ΒΟΝΙΤΣΑ που χθες παραδόθηκε στην κυκλοφορία από τον υπουργό κ. Χρήστο Σπίρτζη, διατυπώνει ένας ευαισθητοποιημένος διερχόμενος πολίτης ο (Καραούλης) Κυρίκος Κωνσταντίνος απο τη Βόνιτσα, σχεδόν μια μέρα μετά την παράδοση του έργου σε κυκλοφορία Γράφει ο: (Καραούλης) Κυρίκος Κωνσταντίνος

Αγαπητοί συμπολίτες.

      Εχθές γέμισε το facebook με φωτογραφίες και βίντεο από το πανηγυράκι που έστησε ο κ. Σπίρτζης και η παρέα του για την παράδοση ενός μεγάλου έργου για την δυτική Ελλάδα (Αμβρακία Οδός). Μπήκα λοιπόν στον πειρασμό σήμερα να κάνω μία βόλτα σε αυτόν τον αυτοκινητόδρομο που μόνο αυτοκινητόδρομο δεν μπορεί κάποιον να τον χαρακτηρίσει.

         Αρχικά δρόμος του 2019 χωρίς ΛΕΑ (Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης). Και ρωτώ εγώ ο απλός πολίτης.. -Αν γίνει κάποιο ατύχημα πως θα φτάσει το ασθενοφόρο ή η πυροσβεστική στον χώρο? 


     Συνεχίζω αναφέροντας τα 1 μέτρο χόρτα στις άκρες της ασφάλτου αλλά και την έλλειψη τσιμέντου. Δεν προλάβαιναν φαίνεται και άφησαν χοντρά χαλίκια (τα οποία με την σειρά τους θα μπουν στο οδόστρωμα με την πρώτη βροχή)........        Παρέδωσαν ένα μέρος (15χμλ) του αυτοκινητόδρομου χωρίς να τον καθαρίσουν από τα χαλίκια και τα μπάζα με μία σκούπα οδοστρώματος με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τους οδηγούς. Και ξαφνικά εκεί που νομίζεις ότι είσαι σε αυτοκινητόδρομο, να σου και ένας κόμβος με κώνους στην μέση χωρίς τις απαραίτητες πινακίδες τουλάχιστον 1 χλμ πιο πίσω.

Το καλύτερο όμως φίλοι συμπολίτες το αφήνω για το τέλος!

Αυτοκινητόδρομος ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ!

       Στον γυρισμό από Άκτιο συνάντησα ωραιότατα κατσίκια στην μέση του αυτοκινητόδρομου. ΝΑΙ καλά ακούσατε! ΚΑΤΣΙΚΙΑ! Για τα οποία δεν φταίει σε καμία περίπτωση ο βοσκός αλλά η έλλειψη ΦΡΑΧΤΗ!.

       Για να μην μακρολογώ λοιπόν, Παρακαλώ την ελληνική αστυνομία όπως κλείσει ΆΜΕΣΑ την κυκλοφορία αυτού που κάποιοι αποκαλούν αυτοκινητόδρομο μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες διότι υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κίνδυνος δυστυχήματος.

      -Κλείνοντας θα ήθελα να μεταφέρω θερμά τις ευχές μου, μέρες που είναι για Καλό Πάσχα, υγεία και αγάπη στις οικογένειες όλων μας.

(Καραούλης) Κυρίκος Κωνσταντίνος
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ