2019-04-25 17:53:09
Φωτογραφία για Η αντίδραση της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ελλάδα για τις δηλώσεις Μενέντεζ
Θέμα «ανάμειξης στα εσωτερικά της Ελλάδας» από την πλευρά των ΗΠΑ κάνει λόγο στο λογαριασμό της στο twitter η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα, με αφορμή τις δηλώσεις του γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ, ο οποίος κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στην Αθήνα μίλησε για την προμήθεια των S-400 από την Τουρκία και τις κυρώσεις που θα επιβάλλουν οι ΗΠΑ σε αυτό το ενδεχόμενο.

Συγκεκριμένα στο twitter η ρωσική πρεσβεία ανέφερε: «Αμερικανοί γερουσιαστές πάλι δίνουν σε άλλους μαθήματα ηθικής, αυτή τη φορά με θέμα: ''Με ποιες χώρες να κάνεις φιλία και με ποιες όχι''. Δεν είναι ακριβώς αυτό η ανάμειξη στα εσωτερικά της Ελλάδας;»

Ακολούθως με δεύτερη ανάρτηση η ρωσική πρεσβεία σημειώνει ότι ο πραγματικός στόχος είναι να πουλήσει την Τουρκία αμερικανικό πολεμικό υλικό και όλα τα άλλα είναι «κινήσεις εντυπωσιασμού».

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ο πραγματικός στόχος των ΗΠΑ δεν είναι να μην αποκτήσει η Τουρκία σύγχρονα μέσα αεράμυνας, αλλά να τα πάρει η Άγκυρα από την Αμερική (Patriot, F-35). Όλα τα υπόλοιπα δεν είναι τίποτα παρά κινήσεις εντυπωσιασμού».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ