2019-04-25 19:08:57
Φωτογραφία για Κύπρος: Εντοπίστηκε και άλλη δολοφονημένη γυναίκα
Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον serial killer, καθώς ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές άλλους δύο φόνους, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στα εφτά. Ο "Ορέστης" παραδέχτηκε ότι σκότωσε μία μητέρα και την ανήλικη κόρη της από τη Ρουμανία. Λίγο νωρίτερα. σήμανε συναγερμός έπειτα από πληροφορία για εντοπισμό πτώματος στο πεδίο βολής της Ορούντας στη Λευκωσία.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για άλλο ένα θύμα του 35χρονου λοχαγού. Μάλιστα, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα sigmalive.com, ο ίδιος ο "Ορέστης" υπέδειξε το σημείο όπου βρίσκεται το πτώμα. Επίσης, όπως μετέδωσε το politis.com.cy, ο 35χρονος ίλαρχος είπε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα της γυναίκας. Όπως είπε στους ανακριτές, είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ. Οι ισχυρισμοί του 35χρονου απομακρύνουν την πιθανότητα το πτώμα να ανήκει στην 30χρονη Μαρικάρ, ενώ επίσης είναι άγνωστο αν το πτώμα ανήκει σε μία από τις γυναίκες που αγνοούνται.


Υπενθυμίζεται ότι άκαρπες αποδείχθηκαν οι έρευνες των Αρχών στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό με την αγωνία για την τύχη τόσο της 6χρονης κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, όσο και για τη τύχη άλλων εξαφανισμένων γυναικών να κορυφώνεται.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας ανέφερε ότι το φρεάτιο σήμερα ελέγχθηκε στο 100%, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο. Η προσοχή των Αρχών πλέον εστιάζεται στο δεύτερο μέτωπο, στη λίμνη Ξυλιάτου, όπου έχει επιστρατευτεί σκάφανδρο για την αναζήτηση της 6χρονης Sierra.

Σύμφωνα με τον κ. Τράγκολα σήμερα θα εγκατασταθεί το σύστημα και αύριο θ’ αρχίσουν οι έρευνες κάτω από το νερό.​ Δύτης με ειδική στολή, μέσω της οποίας θα γίνεται η παροχή οξυγόνου, θα καταδυθεί και θα παραμείνει στο βυθό της λίμνης για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ελέγξει σημεία, όπου η ορατότητα ήταν εξαιρετικά περιορισμένη ή η μορφολογία του βυθού παρουσίαζε ιδιαιτερότητες. Παράλληλα, μέσω ενσωματωμένης κάμερας, θα δίνει εικόνα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή στην επιφάνεια.

Αν και στην περίπτωση αυτή δεν εντοπιστεί το 6χρονο παιδί, τότε οι έρευνες πιθανόν να σταματήσουν και να στραφούν αποκλειστικά στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.

sigmalive.com/politis.com.cy

«The New Daily Mail» 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ