2019-04-26 08:21:42
Φωτογραφία για Αδειάζει η Αθήνα...
Κορυφώνεται σήμερα η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα Ιδιαίτερα αυξημένη είναι σήμερα η κίνηση σε λιμάνια και εθνικές οδούς, καθώς κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα που εκμεταλλεύονται την ευκαιρία της εξαήμερης αργίας λόγω της Πρωτομαγιάς.

Οι Αθηναίοι εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ με όποιο μέσο μπορούν, για να γιορτάσουν το Πάσχα σε νησιά, χωριά και μικρότερες πόλεις.

Ανάμεσα στους...

δημοφιλέστερους προορισμούς στο εσωτερικό είναι η Σαντορίνη, το Ηράκλειο, η Θεσσαλονίκη, η Πάρος και η Χίος ενώ αρκετοί είναι και όσοι επέλεξαν να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα στο εξωτερικό.

Στα λιμάνια, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη τις τελευταίες ημέρες, με την πληρότητα στα καράβια να ξεπερνά το 90%.

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν 19 δρομολόγια από τον Πειραιά, εννέα από τη Ραφήνα και άλλα πέντε από το Λαύριο.

Μόνο στον Πειραιά, την Μεγάλη Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν 18 δρομολόγια όταν πέρσι είχαν γίνει 16 και αναχώρησαν 18.323 επιβάτες -σε σχέση με τους 14.954 του περασμένου έτους.


Κίνηση στις εθνικές οδούς

Αυξημένη αναμένεται να είναι σήμερα η κίνηση και στις εθνικές οδούς.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Πέμπτης η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη στα δύο μεγάλα οδικά δίκτυα του λεκανοπεδίου. Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίστηκαν στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, καθώς στο ύψος της Ελευσίνας δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων.

Ελαφρώς καλύτερη ήταν η εικόνα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όπου επίσης ήταν αυξημένη η κίνηση των οχημάτων.

Μέχρι αργά το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτη είχαν περάσει από τα διόδια της Ελευσίνας 51.649 οχήματα, ενώ από τα διόδια των Αφιδνών 38.648 οχήματα...
cnn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο καιρός σήμερα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο καιρός σήμερα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ