2019-04-26 09:55:57
Φωτογραφία για ''Εκτός νυμφώνος οι παραμελημένοι ΕΠΟΠ''. Το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Επαγγελματίες Οπλίτες
Του Ηλία Προύφα

Αλήθειες που πονάνε για τους Επαγγελματίες Οπλίτες, από τον Γραμματέα Εθελοντών Μακράς Θητείας της ΠΟΜΕΝΣ, Αριστείδη Κασιδόπουλο.

Στη συνέντευξή του που παραχώρησε στο kranosgr, δε ''μάσησε'' τα λόγια του και αναφέρθηκε και στο θεσμό των συναδέλφων του Επαγγελματιών Οπλιτών, τους οποίους χαρακτήρισε ως ''παραμελημένους'', αφού ο νομοθέτης δεν τους συμπεριέλαβε στο νομοσχέδιο.

''Οι Επαγγελματίες Οπλίτες, είναι στελέχη άρτια καταρτισμένα, που δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνονται στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ''.

 Μέσα στο Μάιο, ο Γραμματέας ΕΜΘ της ΠΟΜΕΝΣ, αποδεχόμενος πρόσκληση του Προέδρου του ΠΣΑΕΜΘ, θα βρίσκεται στην Ορεστιάδα, για την πρώτη μεγάλη ημερίδα των Εθελοντών Μακράς Θητείας. Εκεί θα βρίσκονται και οι Επαγγελματίες Οπλίτες του Έβρου, οι οποίοι θα μπορούν να θέτουν τα ερωτήματά τους, στους Δημήτρη Παναγιώτου, Αριστείδη Κασιδόπουλο, Νομικούς, Δημοσιογράφους, Πολιτικούς.

Τον Μάιο η  καρδιά των Εθελοντών Μακράς Θητείας και Επαγγελματιών Οπλιτών χτυπά στην Ορεστιάδα!

Στη φωτό αρχείου του kranosgr, ο Γραμματέας ΕΜΘ της ΠΟΜΕΝΣ, Αριστείδης Κασιδόπουλος, με τον Πρόεδρο της ΠΟΜΕΝΣ, Δημήτρη Ρώτα, σε μία από τις πολλές τους επισκέψεις στον ΑΝΥΕΘΑ Πάνο Ρήγα, όπου προωθούν θέματα των συναδέλφων τους.

Δείτε το βίντεο:
kranosgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ