2019-04-26 11:27:53
Φωτογραφία για ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ !!! Politico: Απίστευτο πως ένα μέλος αριστερής κυβέρνησης επιτέθηκε τόσο ωμά σε άτομο με αναπηρία
Τον γύρο της Ευρώπης κάνει το "κατόρθωμα" του Παύλου Πολάκη και η επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. «Απίστευτο πως ένα μέλος αριστερής κυβέρνησης επιτέθηκε τόσο ωμά σε άτομο με αναπηρία», γράφει το Politico.

Το περιοδικό εκφράζει την απορία του για την μη αποκήρυξη του σφακιανού από τον Αλέξη Τσίπρα.

Τον γύρο της Ευρώπης κάνει η «χάρη» του Παύλου Πολάκη και πως να μην γίνει αυτό μετά την επίθεση σε ένα υποψήφιο ευρωβουλευτή που έχει και προβλήματα αναπηρίας. Γι’ αυτό και στο Politico και στην στήλη «Γράμμα από την Αθήνα», είναι εμφανής η έκπληξη του συντάκτη ο οποίος μιλάει για ολίσθημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Και η έκπληξη γίνεται ακόμα πιο μεγάλη αφού γράφει: «Είναι αξιοσημείωτο ένα μέλος μιας αριστερής κυβέρνησης να προσβάλλει ένα άτομο με αναπηρία με τόσο ωμό τρόπο». Περιγράφει πως έγινε η επίθεση Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο και σημειώνει ότι οι αντιδράσεις δεν υπήρξαν μόνο από την αντιπολίτευση αλλά και από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Και τονίζει πάλι με έναν τόπο απορίας ότι οι αντιδράσεις στο πρόσωπο του Παύλου Πολάκη ήρθαν από τους πάντες εκτός από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Λέει για τον Ανδρέα Ξανθό ο οποίος αποκήρυξε τις δηλώσεις Πολάκη και κάνει ειδική αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος δήλωσε πολλές φορές ότι Τσίπρας και Πολάκης είναι το ένα και το αυτό. Ότι είναι η φωνή και το πρόσωπο του Τσίπρα που κάνει την βρόμικη δουλειά.
newsmessinia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ