2019-04-26 13:47:21
Φωτογραφία για Η μάχη της... «γραμμής» στη ΝΔ...
Η πασχαλινή ραστώνη που έχει αρχίσει να επηρεάζει όλα τα κομματικά στελέχη και τους πολιτικούς δεν σβήνει την έντονη συζήτηση που άνοιξε εκ νέου στη ΝΔ με αφορμή την παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη με... άρωμα Εμφυλίου.

«Μείζων στόχος τώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές», μας ενημέρωσε αργά προχθές το βράδυ ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «διορθώνοντας» τον Κυριάκο Μητσοτάκη που μία ημέρα νωρίτερα είχε ταχθεί κατά των διαχωρισμών, προσθέτοντας ότι «δεν θέλει να διχάσει κανέναν, αλλά μόνο να ενώσει».

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, εκπροσωπώντας μία ισχυρή δεξιά τάση του κόμματος στέλνει διαρκή μηνύματα στην ηγεσία ότι το τιμόνι πρέπει να είναι στριμμένο δεξιά και όχι... προς το Κέντρο. 

Σημειωτέον ότι η παρέμβαση Γεωργιάδη σχολιάστηκε αρνητικά από «κεντρώους», «καραμανλικούς» και «φιλελεύθερους» (όσοι, τέλος πάντων, έχουν απομείνει στη ΝΔ...) και τις επόμενες ημέρες, μετά την Ανάσταση, αναμένονται παρεμβάσεις που θα αποτελέσουν «αντίβαρο» στην δεξιά ρητορική του Άδωνι Γεωργιάδη. Παρεμβάσεις υπέρ της... μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης και κατά του «δεξιού γκρουπούσκουλου του 18%»...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ