2019-04-26 20:16:07
Φωτογραφία για Το site iFixit διαγράψε ένα άρθρο σχετικά με την ανάλυση του Galaxy Fold
Ο ιστότοπος του iFixit διέγραψε το άρθρο με το smartphone της Samsung Galaxy Fold κατόπιν αιτήματος του κατασκευαστή και του συνεργάτη του, ο οποίος παρείχε αντίγραφο της καινοτομίας στους δημοσιογράφους.  

Η αποσυναρμολόγηση του Galaxy Fold έμεινε για δύο ημέρες και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τόσο οι ενθουσιώδεις οπαδοί όσο και οι δημοσιογράφοι μοιράστηκαν πληροφορίες με ιστότοπους τρίτων.

Συγκεκριμένα, το άρθρο αποκάλυψε έναν πιθανό λόγο για τις πρόσφατες αναλύσεις της ευέλικτης απεικόνισης του smartphone. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες που πραγματοποίησαν την ανάλυση των νέων αντικειμένων, αυτό οφειλόταν στην άσχημη σχεδίαση του μεντεσέ.

Οι υπάλληλοι της Samsung παρατήρησαν το δημοσιευμένο υλικό, μετά από το οποίο επικοινώνησαν με το iFixit μέσω συνεργατών και ζήτησαν να αφαιρέσουν το υλικό από τον ιστότοπο.

"Λάβαμε το Galaxy Fold από τον αξιόπιστο συνεργάτη μας, ο οποίος αργότερα μας απευθύνθηκε με αίτημα να αφαιρέσουμε ένα άρθρο αφιερωμένο στην ανάλυση του smartphone
. Από νομική άποψη, δεν έχουμε παραβιάσει τίποτα, οπότε δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό. Αλλά από το σεβασμό για τον συνεργάτη και τον κατασκευαστή της συσκευής, αποφασίστηκε να αφαιρέσουμε το υλικό από τον ιστότοπο έως ότου αγοράσουμε το Galaxy Fold μόνο του ", ανέφεραν οι υπάλληλοι της iFixit.

Μετά τη δημοσίευση αυτής της δήλωσης, το υλικό αφαιρέθηκε από τον ιστότοπο.

Προηγουμένως, οι μηχανικοί της iFixit, χωρίς άδεια, αποσυναρμολόγησαν ένα αντίγραφο της Apple TV για προγραμματιστές, το οποίο απέστειλαν από το Cupertino, και στη συνέχεια δημοσίευσαν μια λεπτομερή έκθεση σχετικά με την εργασία τους στην ιστοσελίδα τους. Λίγες μέρες αργότερα, η Apple επικοινώνησε με τη διοίκηση του ιστότοπου, κατηγορούσε το iFixit για σοβαρή παραβίαση των κανόνων και εμπόδισε τον λογαριασμό του προγραμματιστή. Η εφαρμογή iFixit συνδέθηκε με τον ίδιο λογαριασμό, όταν εξαφανίστηκε από το AppStore.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ