2019-04-27 07:22:04
Φωτογραφία για Η Ακολουθία του Επιταφίου στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας
 Με θρησκευτική κατάνυξη αλλά και με μεγαλοπρέπεια τελέστηκε στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας και στον ιστορικό αυτού Ναό η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου.

            Μέσα στην κατανυκτική ατμόσφαιρα με τους υπέροχους και μοναδικούς ύμνους, τα εγκώμια το συνδυασμό των αποχρώσεων των λουλουδιών που στόλιζαν το Ιερό Κουβούκλιο όπου μέσα είχε τοποθετηθεί το σώμα του Κυρίου, η ησυχία και η τάξη που επικρατεί στον Ιερό Ναό, έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ζήσουν στιγμές κατανυκτικές.

            Στην Ιερά Ακολουθία χοροστάτησε για ενατη συνεχή χρόνια ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αχαΐας κ.κ. Αθανάσιος, ο όποιος δεν έκρυψε τη χαρά αλλά και τον θαυμασμό του για ότι συντελείται μέσα στο χώρο του Ιερού Ναού, αφού κάθε χρόνο όλο και κάτι διαφορετικό και καλύτερο επιτυγχάνεται και αποδίδεται μέσα από το ανύστακτο και ακάματο ενδιαφέρον του Στρατιωτικού Ιερέως Αρχιμ. Αλεξίου Ιστρατόγλου με την συνεργασία όλων όσων υπηρετούν και εργάζονται στον Ναύσταθμο.

            Πριν το τέλος της ακολουθίας πραγματοποιήθηκε η περιφορά του Ιερού Επιταφίου εντός του Ναυστάθμου συνοδευόμενος από ένοπλο άγημα και τη μπάντα του Π.Ν.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ