2019-04-27 18:00:25
Φωτογραφία για Στο πόδι το Ροδάκινο για την άφιξη Τσίπρα...
Επιχείρηση λάτρα και καθαριότητα, εν όψει της άφιξης του πρωθυπουργού στην κοινότητα του ν.Ρεθύμνου Δίπλα στο κύμα του Λιβυκού, στην παραλία του Πολυρίζου, θα κάνει Ανάσταση το πρωθυπουργικό ζεύγος.

Η είδηση της...

άφιξης του Αλέξη Τσίπρα στο Ροδάκινο κινητοποίησε τους πάντες στο νότιο Ρέθυμνο. Χαρακτηριστικά από τον Δήμο Αγίου Βασιλείου και προσωπικά από τον δήμαρχο Γιάννη Ταταράκη ζητήθηκε να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια και να μην λείψει τίποτα από τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του.

Ήδη από νωρίς το πρωί, συνεργεία Καθαριότητας του Δήμου Αγίου Βασιλείου βρέθηκαν επί τόπου και απομάκρυναν από την περιοχή κάθε περιττό αντικείμενο. Εξάλλου, οι εντολές που είχαν δοθεί από τον δήμαρχο και από τον εντεταλμένο σύμβολο σε θέματα Καθαριότητας Δήμο Σαρτζετάκη, ήταν αυστηρές και σαφείς: «Να λάμψουν όλοι οι χώροι γύρω από το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει ο Αλέξης Τσίπρας και η οικογένειά του».


Ήδη, στο Ροδάκινο βρίσκεται σύμφωνα με το cretalive.gr η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα, μαζί με τα παιδιά της, περιμένοντας τον Αλέξη Τσίπρα. Κάτοικοι του χωριού μετέφεραν στο την πληροφορία ότι το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου τα παιδιά του πρωθυπουργού ξεχύθηκαν για παιχνίδι στην παραλία του Πολύριζου, απολαμβάνοντας τη ζεστή και ηλιόλουστη μέρα!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα μέτρα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή είναι δρακόντεια: άνθρωποι της πρωθυπουργικής ασφαλείας, που βρίσκονται ήδη εκεί, πραγματοποίησαν έλεγχο μέχρι και στο απορριμματοφόρα και στους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας.

Για την υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα εργάζονταν εδώ και μέρες πυρετωδώς ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ροδάκινου Σταύρος Γαλανάκης και ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Καπετανάκης, που κατάγεται από το συγκεκριμένο χωριό.

Για την πασχαλινή, ολιγοήμερη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Ροδάκινο, ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας που επισκέπτεται για ακόμη μία φορά την περιοχή μας ο πρωθυπουργός. Ο κ. Τσίπρας ανέκαθεν επέλεγε την παραλία του Πολύριζου για τις διακοπές του. Με την παρουσία του εφέτος το Πάσχα στο Ροδάκινο, ο Δήμος Αγίου Βασιλείου βρίσκεται στο επίκεντρο. Άλλωστε, είναι γνωστό οτι ο πρωθυπουργός στην πράξη μας έχει βοηθήσει με την χρηματοδότηση απαραίτητων έργων σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ»...

πηγή: pontiki.gr &cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ