2019-05-02 13:43:30
Φωτογραφία για Γ.Γ. Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου: Προσφύγαμε στη Δικαιοσύνη εναντίον όσων μας συκοφαντούν !
Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο προσφάτως εκλεγμένος Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) Γιώργος Ελευθερίου εναντίον όσων κατηγορούν το νέο Προεδρείο του ΠΙΣ για ατασθαλίες στα οικονομικά του Συλλόγου πριν καλά καλά αναλάβει τα ινία.

Όπως επισημαίνει στο HealthReport.gr ο κ.Γιώργος Ελευθερίου: «Ακόμη και η συκοφαντία και η αθλιότητα έχουν όρια.

Γνωστοί συκοφάντες λιβελλογράφοι αφήνουν να εννοηθεί ότι τάχα έχουν γίνει λαθροχειρίες και υπεξαιρέσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς του ΠΙΣ. Επειδή τέτοια πρόσωπα έχουν απωλέσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας, επιχειρούν με λάσπη να διαβάλουν το νέο και νομίμως εκλεγμένο ΔΣ του ΠΙΣ. Γι αυτό θα απολογηθούν στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Ήδη έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά και θα κληθούν να απολογηθούν ενώπιον των ποινικών και αστικών δικαστηρίων. Αυτά για αρχή».

Να σημειωθεί ότι ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) κατήγγειλε πρόσφατα ότι η απόφαση του υπουργού Υγείας να μην επικυρώσει τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, έχει παγώσει όλες τις διαδικασίες όπως έκδοση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, πιστοποιητικά για γιατρούς κ.λ.π. ενώ έχει μπλοκάρει και η μισθοδοσία των υπαλλήλων του ΠΙΣ. Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες: «Στον αέρα 377 νέοι γιατροί- Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του ΠΙΣ»


Σε ότι αφορά τη μισθοδοσία των υπαλλήλων που φαίνεται πως παγώνει ο Γ.Γ. του ΠΙΣ Γιώργος Ελευθερίου διευκρινίζει στο HealthReport.gr: «Προλάβαμε την τελευταία στιγμή να πληρωθούν οι εργαζόμενοι για τον Μάιο, καθώς το ένταλμα πληρωμήςυπεγράφη στις 12 το πρωί και η παράνομη υπουργική απόφαση εξεδόθη μιάμιση ώρα μετά.

Συνεπώς είναι βέβαιον ότι αν δεν αποσυρθεί η πραξικοπηματική υπουργική απόφαση, τον επόμενο μήνα 20 οικογένειες θα μείνουν χωρίς μισθοδοσία».
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ